Komputer za 1200

Witam. Ja się totalnie na tym nie znam ale mam okazję kupić taki oto komputer za 1200 zł

Procesor: Intel Core i5-3350P 3.1GHz
RAM: Crucial 4 GB 1333Mhz CL9 Ballstix
Dysk twardy: Toshiba 128GB 2,5" SATA3 SSD + Seagate 500GB
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 660 TI 2GB DDR5
Zasilacz: SilentumPC Deus 500W 80+
Płyta główna: MSI Z68A-G43
DVD: LG GH24NS95
Obudowa: SilentumPC Brutus M23

Chciałbym abyście mi doradzili czy warto za te pieniądze. Program w takie gry jak np FIFA 18 lub Battlefield 4 lub NFS payback

Cena jest spoko. ALe czy pograsz w w/w gry... nie wiem. Obstawiam że pewno tak ale nie mam pojęcia na jakich ustawieniach. Noo procesor mógłby być mocniejszy :) O ile mnie pamięć nie myli to chyba jedna z niższych i5 3 generacji :).

Nope

Absolutnie

Dozbieraj do 1500

I złóż coś na 1050Ti (przykład niżej) różnica w fps'ach miedzy 660 a 1050 to ok 25fpsów. Czyli konsolowa płynnośc XD 55fps vs 75 fps w takim bioshock ifnite

Ramu koniecznie dobij do 8GB a grafika jak kolega wspomniał Geforce GTX 1050 Ti jest całkiem sensowny. Tylko koniecznie wybierz wersję 4GB. Procek raczej da radę. Na takim sprzęcie bez problemu ci te gry które wskazałeś pójdą.

Witam , może pogadaj z SzaryPazur on teraz właśnie sprzedaje swój stary PC i całkiem spox ma część jak na taki rocznik . Znajdziesz go tu na forum w poście

• " Wycena komputera i5 2500k+ AMD 7870 " . Pogadajcie se na priv , może się okazać iż to będzie i lepsze oraz korzystniejsze dla was .

Pozdrawiam.

Witam , może pogadaj z SzaryPazur on teraz właśnie sprzedaje swój stary PC i całkiem spox ma część jak na taki rocznik . Znajdziesz go tu na forum w poście 

" Wycena komputera i5 2500k+ AMD 7870 " . Pogadajcie se na priv , może się okazać iż to będzie i lepsze oraz korzystniejsze dla was .
Pozdrawiam.

To jest bardzo nieglupie. Może nawet uda mu sie dla ciebie sprawdzić te tytuły o które ci chodzi :)

Czyli powiadacie ze ten komputer z karta 1050 ti dawalby rade na grach nawet tych najnowszych? Xd

Na niskich/średnich ustawieniach graficznych raczej bez problemów

EDIT: oczywiście jakieś spadki fps na pewno będą, ale w granicach grywalności

Nope, Bo z automatically musisz dokupic 4gb ram, a Katya juz bardzo leciwa.

Ofc jezeli nie masz w ogole kompa do jakichkolwiek gier I ten komp jest od znajomego to bym bral, dlatego ze pomijajac glupie stwierdzenie czy sie oplaca - co to za wytyczne xd ...

To na Jakies MMORPG, rpgi it'd pograc Ci pozwoli

P.s tylko od razu dolicz 4gb ddr3

Czyli powiadacie ze ten komputer z karta 1050 ti dawalby rade na grach nawet tych najnowszych? Xd

Ale jeszcze raz.. Który komputer?

Chodzi mi o ten wymieniony w poście

Witam. Ja się totalnie na tym nie znam ale mam okazję kupić taki oto komputer za 1200 zł

Procesor: Intel Core i5-3350P 3.1GHz
RAM: Crucial 4 GB 1333Mhz CL9 Ballstix
Dysk twardy: Toshiba 128GB 2,5" SATA3 SSD + Seagate 500GB
Karta graficzna: Asus GeForce GTX 660 TI 2GB DDR5
Zasilacz: SilentumPC Deus 500W 80+
Płyta główna: MSI Z68A-G43
DVD: LG GH24NS95
Obudowa: SilentumPC Brutus M23

Chciałbym abyście mi doradzili czy warto za te pieniądze. Program w takie gry jak np FIFA 18 lub Battlefield 4 lub NFS payback