Komputer

3 lata temu kupiłem sobie komputer który ok.1 roku sie zepsuł i dzisiaj bedzie przeinsalowywany windows i szukam jakies dobrej gry na kompa bo 1 rok na nim nie grałem ;) (Chodzi mi o gre taką do kupienia ) Np: WoW Cataclysm coś w tym stylu najlepiej z trybem multi-player albo na singlu :D

Może zwerbuj kolegów z klasy i pograjcie sobie w multi Two World na pewno będzie to lepsze niż Guild Wars. A skoro masz kasę na abonament to bez zastanowienia kupuj WoW-a.

Napisz co to za sprzęt. Procesor, karta grafiki, ram, oraz jaka gra cię interesuje. mmorpg, rpg, może przygodowa? Wolisz robić questy, czy ubijać całą masę potworów (hack&slash) określ się trochę :)

Przewiduję że pan misiek chce ci zaproponować Diablo :)

Świetny temat, w świetnym dziale - chciałem tutaj postnąć, żeby było jeszcze świetniej.

Ta :D

Flyff, Archlord, to też dobre gry :)

A z kopii wowa, Allods online, lub Runes of Magic

1. Zly dzial.

2. Glupi temat.

3. Przenosze, zamykam i zapominam.

Dlaczego nie wywalam? Bo kolega pomysli, ze wystapil blad i napisze jeszcze raz ten temat, a to by mnie chyba zabilo.

3 lata temu kupiłem sobie komputer który ok.1 roku sie zepsuł i dzisiaj bedzie przeinsalowywany windows i szukam jakies dobrej gry na kompa bo 1 rok na nim nie grałem ;) (Chodzi mi o gre taką do kupienia ) Np: WoW Cataclysm coś w tym stylu najlepiej z trybem multi-player albo na singlu :D