Komputer

Szukam jakiegoś uniwersalnego komputera do 2000 zł najlepiej, żeby nie był z allegro składany. Kiedyś widziałem stronkę gdzie szukamy tam części wybieramy i składamy, a oni nam poskładanego przywożą - jeśli jest możliwość, proszę podajcie jakiś już poskładany przez Was. Żeby nie było komputer dla brata.

Szukam jakiegoś uniwersalnego komputera do 2000 zł najlepiej, żeby nie był z allegro składany. Kiedyś widziałem stronkę gdzie szukamy tam części wybieramy i składamy, a oni nam poskładanego przywożą - jeśli jest możliwość, proszę podajcie jakiś już poskładany przez Was. Żeby nie było komputer dla brata.

Zawsze można iść do sklepu komputerowego i niech Ci doradzą co jest dobre, a co złe w granicach do 2000zł, a później w jakimś sklepie internetowym kupisz tylko części bo będzie taniej. Taki mam pomysł bo na gratach od komputerów się kompletnie nie znam więc Ci raczej takiej składanki nie podeślę. ;)

W sklepach komputerowych naciągną cie na byle gówno. Napisz ten temat na forum CD-action, w chwile będziesz miał kilka profesjonalnych odpowiedzi.

Szukam jakiegoś uniwersalnego komputera do 2000 zł najlepiej, żeby nie był z allegro składany

Swój chłop.

Co do kompa:

CPU: Intel Core i3-2100 LGA1155 BOX -478zł,

RAM: GoodRAM 4GB 1333Mhz CL9 -72zł,

MOBO:MSI H61M-E33-258zł,

GPU: Gigabyte ATI Radeon HD6850 1GB DDR5/256bit DVI/HDMI/DP PCI-Express (ver.OC) 609.00 zł-609zł,

HDD:Western Digital Caviar 320GB SATA2-282zł,

PSU: Tacens RADIX IV 450W -146zł, - zanim się odezwiesz look for review. http://www.recensionivere.net/2010/06/psu-tacens-radix-iv-review.html

Napęd: Samsung nagrywarka DVD SH-222AB -78zł,

CASE:SilentiumPC Brutus 410 Pure Black-134zł,

wyposażona: Asrock H61DE/SI-271zł.

~Składana w Techplanet

Aff mój brat już kupił Acer PREDATOR z myszką i klawiaturą w MM :) Czy się opłacało, nie wiem... Dał 2,800.

Predator byłby dobry w 2008 roku.

Predator o ile sie nie myle ma w srodku i7. w 2008 roku? Hym

@edit cos mi sie 2x zrobilo :) prosze usunac jeden post

Procek i3, 4gb ramu, karta 530gt tyle pamiętam. Sam mam gorszego kompa:|

Myślałem o tym co ma Core 2 duo Extreme.

Zakup dokonany, więc temat zamykam.