Witam mam pytanie co sądzicie o takiej konfiguracji komputera:http://www.arest.pl/konfiguracja-640781 (Radiator i płyte mam nowe więc nie będe kupywał na marne). I takie pytanie jeszcze jeśli ktoś wie na jakich ustawieniach powinnienem cisnąć w Battlefield 3 ? Moja płyta głowna to ,,Asrock n68c-s ucc''
Komputer
czemu ta karta graf? Za taką cene to ja bym coś lepszego już kupił. Więcej kasy poszło na bajery, niż na wzmocnienie wydajności w grach, ale to już chyba twoj wybór.
Bajery? O_o? To doradzcie mi prosze bo sprzęt mam mieć do nagrywania gier :X
Procesor AMD Phenom II X4 Quad Core 965 Black Edition 3.4GHz (HDZ965FBGMBOX) BOX2000 359,00
Lite-On iHAS122-18 Super AllWrite DVD+/-R 22x, SATA czarnyWewnętrzny PC 63,77
Zasilacz XFX Core 550W 120mm 80+ (P1-550S-XXB9) 239,00
Obudowa Cooler Master Elite 430 czarna ( bez zasilacza ) (RC-430-KWN1) 163,01
Karta dźwiękowa Asus Xonar DX/XD PCI-E 7.1 24 bity 273,01
Suma 2340,81
troche taniej a 660Ti niszczy 560Ti tzn. ma lepszą wydajność bo raczej nie zmieniają się w transformers i nie leją się po metalowych mordach
(na żart mi się zebrało)
Taki zasilacz starczy? A tak wgle to dzięki wielkie
Skoro to miałby być komputer do nagrywania filmików z gier, to polecałbym nie AMD tylko Intel i5 lub i7 Dlatego że intele są bardziej nastawione np. na rendering jak i na granie, a AMD tylko na samo granie.
Ale to tylko moja opinia
Dokładnie musisz zainwestować w i5 a nie AMD do renderowania jest ci potrzebny dobry procek a nie coś za 350zł. Ja mam i5 2500k 3,4GHz i to jest dobry i wydajny procek ale kosztuje ok 900zł.
Według mnie i5 to dobra inwestycja, ja sam nie żałuję
Może i i5 jest lepszy ALE... on już posiada płyte "Asrock n68c-s ucc" wiec ja się pytam jak tam wepchniecie i5? O.o
Witam mam pytanie co sądzicie o takiej konfiguracji komputera:http://www.arest.pl/konfiguracja-640781 (Radiator i płyte mam nowe więc nie będe kupywał na marne). I takie pytanie jeszcze jeśli ktoś wie na jakich ustawieniach powinnienem cisnąć w Battlefield 3 ? Moja płyta głowna to ,,Asrock n68c-s ucc''