A mógłbyś napisać na jakich detalach pogram w powyższe gry ? Te co Komputronik podał
Komputer
Wpisujesz w google grę i dopisujesz wymagania, na 100% znajdziesz, nie myśl, że każdy odwali za Ciebie tak banalną robotę.
Tyle że tak robię i nic z tego, nawet jak wpisuję jedną część od komputera ;[
Radellf, czy to naprawdę jest taka filozofia, żeby w google wpisać Battlefield 3 wymagania sprzętowe? Czy to zadanie jest dla ciebie zbyt ciężkie?
Tylko że ja nie kumam o co tam chodzi >.<
Już byś napisał prędzej wszystkie gry na jakich detalach pójdą niż te zdanie na górze -.-
Ja mówiłem że nie ma sensu mu odpisywać. (Pewnie ten post też zostanie usunięty i dostane warna )

The WarZ
Quad Core i5 2.4 GHz, 4 GB RAM, karta grafiki 1 GB (GeForce GTX 460 lub lepszy), 3 GB HDD, Windows Vista/7
BF 3
Minimalne wymagania sprzętowe Battlefielda 3:
- System operacyjny: Windows Vista, Service Pack 2 32-bit
- Procesor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2,4 GHz lub Athlon x2 2,7 GHz)
- Pamięć: 2 GB RAM
- HDD: 20 GB
- Karta graficzna AMD: kompatybilna z DirextX 10.1, z 512MB RAM (ATI Radion, serie 3000, 4000, 5000 lub 6000, z wydajnością ATI Radion 3870)
- Karta graficzna Nvidia: kompatybilna z DirextX 10.1, z 512MB RAM (Nvidia GeForce, serie 8, 9, 200, 300, 400 lub 500, z wydajnością Nvidia GeForce 8800 GT lub wyższą)
- Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX
- Klawiatura i mysz
- DVD ROM
Zalecane wymagania sprzętowe Battlefielda 3:
- System operacyjny: Windows 7 64-bit
- Procesor: Quad Core
- Pamięć: 4 GB RAM
- HDD: 20 GB
- Karta graficzna: kompatybilna z DirectX 11, z 1024MB RAM (Nvidia GeForce GTX 560, ATI Radeon 6950)
- Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX
- Klawiatura i mysz
- DVD ROM
I sam sobie porównaj
http://www.systemrequirementslab.com/cyri Tutaj sprawdzisz czy “gra ci pójdzie” jeżeli kreska będzie ZIELONA to tak, Jak CZERWONA to nie. Proste.
Tego komputera nie mam więc nie mogę sprawdzić, dlatego pytam, a skoro pytam to jestem w tym zielony...
To jest mojj komputer i tez go chce kupic:
Intel® Core™2 Quad 4x2.40
Pamięć RAM: 4GB
Karta Graficzna: Nvidia GeForce 9800 GT HDMI
Dysk twardy: 120 GB
Ja wogole nie wiem jak sie to sprawdza czy pujdzie czy nie ;/ wescie pomozcie mi, bo chce grac w te warz,gta IV i batlefieldd 3 i nie wiem czy mi pujdzie, pomozcie !!
@Ukryty cofnij się o 3 posty wyżej, a potem przeskocz na post niżej.
Dowiesz się wszystkiego bez nabijania postów
AHHAHA jakie max detale ?
co do BF4 na rozdziałce HD ( 1280 x 720 ) średnie może ci się uda. Na wyższej rozdziałce o średnich możesz pomarzyć.
Co do reszty gier na takiej samej rozdziałce no wysokie/ultra to zależy. ( oczywiście mówię tu o 30fps )
@ Edit
Zauważyłem że jeszcze ktoś się pytał.
To co napisałem jest do autora
A czy na tym komputerze pójdą wszystkie gry podane przez Komputronika, poza Dotą? (średnio mnie ta gra interesuje >.
Procesor: Czterordzeniowy Amd Athlon II X4 630 2.8 GHz
Karta Graficzna: Ati Radeon HD4650 1GB
Dysk Twardy: 1000GB
Pamieć Ram: 4GB
Karta siecowa: Realtek
Karta dźwiękowa: ATI/AMG SB600 -High Definition Audio Controller
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate
Co to znaczy pojda, jezeli liczysz na max detale, duperanckie 40 fps(min w FPS) w multi przy konkretniej rozdzielczosci to nie. To jest wiekowa karta, procek tez. W single pociagnie calkiem dobrze
BFA na maxa multi ciagnie i to ledwo top i3/hd7850 a przydalby sie i5
Cześć, mam dostać nowy komputer (o dziwo).
Zakładałem 2 inne, pytając czy pójdą gry które podałem (i nie wiem po co skoro dostaje ten). Więc przepraszam
Mam dostać komputer, z tą specyfikacją:
RAM- 4GB DDR3
Plyta Asus 770-c45
Zasilacz Modecom 620W
Procek - AMD Phenom II X4 945 Processor, 3007 MHz (4 rdzeniowy)
Karta graficzna- Nvidia Geforce GTX260
Windowx 7 Ultimate PL
Dysk 500 GB
I chcę zapytać (znów, głupio mi trochę >.
1. WarZ.
2. DayZ
3. Battlefield 3
4. GTA IV
5. StarCraft II
6. Dota
7. APB Reload
8. Nadchodzące BF4 (Nie wiem czy jest już specyfikacja, bo nie mogę znaleźć. Jak nie ma to sorry, ale przy okazji pytam)