Komunikator głosowy

Chciałbym wam polecić nowy komunikator,bardzo dobry jeżeli chodzi o grę w lola bez zbędnego bawienia się..Nie będę się rospisywał,wszystko jest opisane tutaj: http://how2win.pl/razer-comms-czyli-komunikacja-glosowa-dla-graczy-league-of-legends-konkurs-mikolajkowy/

Nie ma to żadnego reflinku,późniejsza część linku tzn "konkurs-mikołajkowy" to jedynie dopisek o aktualnym konkursie strony.

I tak okaże się że nikt tego nie będzie używał. Trochę smutno, ale takie są realia.

To jest totalna patolka ten program. Używa miliard pamięci, nawet więcej niż skype. Pomysł był dobry jednak wykonanie posysa. Oczywiście to jakaś wersja beta czy tam alpha ale w tym momencie to jest słabe, strasznie słabe.

To zależy, Najbardziej mnie rozbawiło w tej reklamie iż skype zużywa dużo pamięci sprzętowej komputera. Teraz skype jest nie odczuwalny dla użytkownika wyrobił sobie markę (kiedyś mulił sprzęt teraz nie). Jak ktoś gra solo nie potrzebny mu komunikator, z kompanem na pewno przez tylko skypa/muble.

Mhm... Może twórcy lola coś kiedyś wymyślą iż będzie można rozmawiać z poziomu klienta, bo po co tanie zamienniki.

Używam go już od blisko 4 miesięcy i złego słowa o nim powiedzieć nie mogę. Fajny programik ;)

Xaorus ale ty jesteś fanboy'em Razer'a, twój głos się nie liczy :P

warn_ico.png
Offik ~ NS

Sam riot jakby miał wbudować jakiś komunikator,by randomowy team mógł ze sobą rozmawiać to obawiam się że każda gra wyglądałaby tak:

Musze sie zgodzic z tym filmikiem :) wracajac do tematu tez uzywalem razera comms troche problemow bylo nagle ze stalych 60 fpsow w lolu zrobilo sie 10 :) wiec program szybko wylecial z mojego komputera , testow nie zdal aczkolwiek udalo mi sie doprowadzic do uzywalnosci gdzie to i rozmawialem i fpsy nie spadaly ponizej 50 . Mi ten program nie odpowiada zbyt zakrecony nie wiem dlaczego ten program przypomina mi Gadu-Gadu osobiscie wybieram starego poczciwego TeamSpeaka no ale kto co lubi :)

Dlaczego nie używać starych, dobrych rozwiązań, typu TS3 czy Mumble?

Chciałbym wam polecić nowy komunikator,bardzo dobry jeżeli chodzi o grę w lola bez zbędnego bawienia się..Nie będę się rospisywał,wszystko jest opisane tutaj: http://how2win.pl/razer-comms-czyli-komunikacja-glosowa-dla-graczy-league-of-legends-konkurs-mikolajkowy/

Nie ma to żadnego reflinku,późniejsza część linku tzn "konkurs-mikołajkowy" to jedynie dopisek o aktualnym konkursie strony.