Konie

Witam. Dopiero zaczynam przygodę z BDO i mam do was parę pytań

1. Czemu mam tylko na rynku konie do tier 4 i jest ich 1 może dwa a tier 5 tier 6 itd. w ogóle nie ma .

2. Czemu na jednym koniu z tier 4 mam skille takie jak sprint, drift itd. do nauczenia, a na drugim tier 3 żadnego z tych? tylko jakieś mniej przydatne jak quick stop. Czy to jest losowe jakie skille mam na danym koniu i trzeba kupować aż w końcu trafisz na tego własciwego? czy ma coś na to wypływ?

1. Wykupione. Duży popyt, mało ludzi tworzy konie.

2. Skille są losowe.

1. Wykupione. Duży popyt, mało ludzi tworzy konie.

2. Skille są losowe. 

A w jaki sposób mogę zwiększyć "Hope" na jakiegoś skilla u stajennego, bo bez przerwy mam 0

A w jaki sposób mogę zwiększyć "Hope" na jakiegoś skilla u stajennego, bo bez przerwy mam 0

To jest do resetu skilli więc nie patrz na to :)

Skille są dodawane losowo podczas levelovania konia a jak chcesz kupić lepszego to starczy posiedzieć 30 min na markecie i odświeżać :) tier7 powinien spokojnie być ;)

Witam. Dopiero zaczynam przygodę z BDO i mam do was parę pytań

1. Czemu mam tylko na rynku konie do tier 4 i jest ich 1 może dwa a tier 5 tier 6 itd. w ogóle nie ma .

2. Czemu na jednym koniu z tier 4 mam skille takie jak sprint, drift itd. do nauczenia, a na drugim tier 3 żadnego z tych? tylko jakieś mniej przydatne jak quick stop. Czy to jest losowe jakie skille mam na danym koniu i trzeba kupować aż w końcu trafisz na tego własciwego? czy ma coś na to wypływ?