Koniec Fury online

Niestetyz dniem 7.8.2008 fury przestało istniec. R.I.P. a to było wreszcie co innego....

Lol, dzieki ze napisales bo ja chcialem wczoraj clienta sciagac -.-

Cholercia, także chciałem to sprawdzic.. Hehe szkodaaa a słyszałem, że w Fury Pvp wymiatało.. Ehh :-/

Aj no Szkoda Szkoda ^^

btw. broda dobrze się spisujesz na tym stanowisku...

Jakie są powody "zamknięcia" Fury Online?

W sklepach stoją jeszcze pudełkowe wersje FO, a oni tak po prostu zamykają interes?

Tez widzialem fury w sklepach (glownie empik) wiec noobki dlaej moga to kupic :mrgreen:

Nawet oficjalna strona juz nie dziala

Aaaa no slyszalem o tym. Ponoc jakis MEGA atak na server co rozwalilo wszystko. Powodem bylo wkuwienie graczy ze gra ma zostac zamknieta bo ludzie przestali w to grac.

//R3m4ke

Drogi Spawnie.

Po jakiego grzyba do jasnej anielki przeklinasz?!

Nie żeby mi to przeszkadzało ale taki jest regulamin.

Kurde, nie miałem pojęcia że to tak zaszło.. Jeszcze 2 dni temu byłem w empiku i widziałem Fury a tu taki zonk..

Info na stronie fury o zamykaniu servera pojawiła sie w połowie lipca , była też informacja aby zaprzestać kupować wersji pudełkowych ,lub zwracać je do sklepów(wiem w Polsce rzecz niemożliwa). Oficjalnego powodu nie podano, jednak nieoficjalnie mówi sie o stratach przynoszonych przez gre( średnia ilośc graczy na servie to około 100 osób, wiec bezpłatna gra która miała byc w załozeniu p2p, nie była w stanie utrzymac sie z samego item maila)

Aaaa no slyszalem o tym. Ponoc jakis MEGA atak na server co rozwalilo wszystko. Powodem bylo wkuwienie graczy ze gra ma zostac zamknieta bo ludzie przestali w to grac.//R3m4keDrogi Spawnie.Po jakiego grzyba do jasnej anielki przeklinasz?!Nie żeby mi to przeszkadzało ale taki jest regulamin.

Bo sam gralem w ta gre i denerwuje mnie to ze tak zrabali dobry tytul. Ostatnimi czasu tworcy gry mieli spooro problemow z atakami hakerskimi. Ataki zaczely sie po umieszczeniu informacji na stronie ze gra umiera bo chlopaki maja ciekich ekonomistow od reklamy i nie wiedzieli co zrobic. Na forum byla dyskusja co zrobic ale i tak mieli to gdzies. Wiec poptostu 1 atak ich wyreczyl.

Niestetyz dniem 7.8.2008 fury przestało istniec. R.I.P. a to było wreszcie co innego....