Witam. Jesli skonczyl mi sie sub do gry a za tydzien bedzie mozna juz normalnie grac to jesli do kupie 30 dni to przejda mi one na eso plus czy poprostu czekac?
Koniec suba
Zgłaszam twój temat jako spam. W każdym, powtarzam w każdym temacie traktującym o TESO znajdziesz odpowiedz na pytanie. to już staje się nudne.
Będziesz miał premium po 17 marca tyle dni ile zostało ci suba...
Mózg sobie zgłoś na spam. Nie będę przeglądał tematów o konikach żeby znaleźć tam odp. na takie pytanie. Jasny temat jasna odpowiedź.
Mózg sobie zgłoś na spam. Nie będę przeglądał tematów o konikach żeby znaleźć tam odp. na takie pytanie. Jasny temat jasna odpowiedź.
O jakich konikach? O.o Nie musisz czytać całych tematów, bo masz opcje szukaj.
A więc idąc za regulaminem:
2.1. Przed założeniem tematu należy skorzystać z opcji Szukaj, by sprawdzić, czy wcześniej już nikt nie założył podobnego wątku.
A poza tym:
Obrażanie innych użytkowników - 1-3 w zależności od skali zdarzenia.
Pozdrawiam. Tylko szkoda, że nie podziękowałeś nawet za konkretną odpowiedź na swoje pytanie. Tylko od razu oplułeś.
Bardzo smutne, że pisząc takie rzeczy sam nie sprawdzisz czy w opcji szukaj znajdziesz coś takiego. Pofatyguje się i napiszę ci, że w opcji szukaj - sub/subskrypcja nic ci nie znajduje na moją odpowiedź.
Ja cię obraziłem? Jesteś wrażliwy ze względu na swój młody wiek czy wychowanie?
Dlatego zanim napiszesz, że nie użyłem opcji szukaj sam jej użyj.
Bo widzisz, czasem trzeba pomyśleć. Specjalnie dla ciebie poszukałem i znalazłem. Wpisz frazę "premium"
Poza tym on nie musi jej używać, tylko ty. A wie lepiej, bo sam na to pytanie odpowiadał wcześniej...
Autor otrzymał odpowiedź, więc zamykam...
Witam. Jesli skonczyl mi sie sub do gry a za tydzien bedzie mozna juz normalnie grac to jesli do kupie 30 dni to przejda mi one na eso plus czy poprostu czekac?