Koniec urlopu, siemka

Witam

Witajcie ponownie, ostatni raz kiedy pisałem takiego posta był chyba rok 2010 więc trochę czasu minęło, a 2012 roku w lipcu udałem się na urlop.
Mam na imię Michał, mam 18 lat i mieszkam obecnie w Krakowie.
Planuje udac się na studia o kierunku "Psychologia kryminalna". Jak to wyjdzie, zobaczymy.
Kiedyś ubiegałem się tutaj o pozycję redaktora, ale zły guru pokazał mi gdzie raki zimują :C
Czekam na nowy dodatek do WoWa + w tym tygodniu mam zamiar zacząć przygodę z nową survivalówką znaną wszystkim jako "Nether".

Pozdrawiam i życzę miłej nocy ^^

Witaj spowrotem :)

Welcome, in back in Hell mmoprg.org.

Welcome, in back in Hell mmoprg.org.

mickey-zumbi.png

Witam.

Szkoda, że nie przedstawiłęm się jako "Michalinka" to może by się ze mna więcej osób przywitało haha ^^

I do tego podać jakiegoś fałszywego fotobloga. ^^

Nie dość, ze zaczął się mundialowy okres, który odbiera mi znaczną ilość czasu spędzanego przed komputerem, to jeszcze nie jestem tu zbyt długo. . . ale chyba mogę Cię powitać ;)

Zatem CZEŚĆ

Witaj.

Witam

Witajcie ponownie, ostatni raz kiedy pisałem takiego posta był chyba rok 2010 więc trochę czasu minęło, a 2012 roku w lipcu udałem się na urlop.
Mam na imię Michał, mam 18 lat i mieszkam obecnie w Krakowie.
Planuje udac się na studia o kierunku "Psychologia kryminalna". Jak to wyjdzie, zobaczymy.
Kiedyś ubiegałem się tutaj o pozycję redaktora, ale zły guru pokazał mi gdzie raki zimują :C
Czekam na nowy dodatek do WoWa + w tym tygodniu mam zamiar zacząć przygodę z nową survivalówką znaną wszystkim jako "Nether".

Pozdrawiam i życzę miłej nocy ^^