Witam. Wiem, że jestem tylko szarą myszką na tym forum, ale także mogę wyrazić swoją opinię. To co się tutaj dzieje to jakieś chore żarty... Spam, idiotyczne tematy o chomikach, sandałach i innym badziewiu.
Dobra teraz konkrety:
Co to hydepark?
Według Wikipedii:
"Hydepark - specjalny dział występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum)."
Czyli takie tematy są dopuszczalne. Jednakże mam pomysł co z tym zrobić.
JESTEM ZA TYM ABY TEMATY Z HYDEPARKU NIE BYŁY POKAZYWANE NA STRONIE GŁÓWNEJ PORTALU!
JEŻELI KTOŚ BĘDZIE CHCIAŁ SIEDZIEĆ W TYM GÓ*NIE TO MOŻE SAM O TYM ZADECYDOWAĆ.
Tak samo jak z Targowiskiem. Przecież ten dział forum pokazuje jaki przedział wiekowy tu uczęszcza (w moim mniemaniu 9-14lat).
Niestety ale taki poziom tematów jak i komentarzy na portalu mmorpg.org.pl jest żałosny i odstrasza normalnych graczy z pasją.
PS. Znam bardzo łatwy sposób (który na pewno administracja odrzuci, bo ten portal by świecił pustkami) aby wyeliminować "badziewie" z tego forum. Zaostrzyć regulamin oraz zwiększyć kary.
Pozdrawiam