1. Dobra kończę się wykłócać L2j i przyznam wam rację bo to i tak do niczego nie prowadzi.
2. Działów nie usunę bo raz muszę mieć na to zgodę Chmarusa a dwa sam chciał to zostawić, a ja nie mam nic przeciwko. I tak jak mówię, nie wchodźcie z butami w moje prywatne życie bo to nie wasza sprawa, dbam o popularność forum, a nie o to, żeby mnie było dobrze.
3. Lineage 2 na liście MMO to nie moja brocha tylko Chmarusa - ja nie mam do tego dostępu.
4. Ja nawet tego poradnika nie widziałem Oo - weź zapodaj linka bo ja tego znaleźć nie potrafię.
I nie wiem co widzisz w tym idiotycznego. Dużo osób gani prywatne serwery, a to, że zakazujemy ich reklamy może ich do nas przyciągnąć. A co lepsze to nie są nooby z pod palmy. A co Lineage2 to jednak nadal są to piraty - nie mówiąc o tych serwerach stojących na Javie ta? Przyznam nie wiedziałem o czymś takim.
A wiecie co mnie w was denerwuje? To, że krytykujcie każdą moją zmianę uzgodnioną z Chmarusem - takie mamy zasady. Ale żaden z was nie wysunie innego lepszego pomysłu ŻADEN! Tylko krytykujecie. Myślisz, że prowadzenie takiego serwisu to błahostka? Jak tak to zapraszam - Konto Admina czeka tylko zrób że coś dla tego forum i skończ krytykować administrację.
Więc puki wy nie zaczniecie nam pomagać swoimi pomysłami w prowadzeniu forum tak długo my będziemy kolejno wprowadzać swoje założenia w życiu. Wy mi za każdym razem wbijacie nóż w plecy. Jak będziecie mieć jakiś fany pomysł to my go rozważymy i wprowadzimy. Ja czekam na pomysły - My na to czekamy. Ale jak wy siedzicie z założonymi rękoma wytykając tylko co jest bez sensu albo źle to wybaczcie ale to jest po prostu nie na miejscu...