Konkretny film z Raiderz -HOT

No ziomy i ziomalki muszę was zaprosić na obejrzenia filmu autorstwa RockAlone2k który opowie nam o grze Raiderz i UWAGA UWAGA TERA online. Jest to film w którym występuje Joanną Brych (Frogster PR)to znaczy osoba pracująca dla Frogster w Polsce i opowie nam o tych 2 tytułach. Zapraszam do komentowania i polecam serdecznie.

dzięki jak zwykle dobrze wyselekcjonowane wybory filmów Rocka :)

za***isty material ciekawe info co do ISa

Ja nie liczę na Frogsterów, jeśli już miałbym grać w RaiderZa, w co wątpię to wybrałbym PWE, myślę że to mniejsze zło. (:

Jak dla mnie odpowiedzieli na wszystkie pytania związane z Raiderz w tym tygodniu najprawdopodobniej będzie o TERA online jak znajdą czas. Na dzień dzisiejszy grając na betach TERA=>GW2=>Raiderz to są moje typy jeżeli chodzi o rozgrywkę,grafikę,pvp,skille(ale to tylko jest moje zdanie). No i co jeszcze hmmm a właśnie zamówiłem sobie Pre-Order z TERA online co tam raz się żyje :P

No ziomy i ziomalki muszę was zaprosić na obejrzenia filmu autorstwa RockAlone2k który opowie nam o grze Raiderz i UWAGA UWAGA TERA online. Jest to film w którym występuje Joanną Brych (Frogster PR)to znaczy osoba pracująca dla Frogster w Polsce i opowie nam o tych 2 tytułach. Zapraszam do komentowania i polecam serdecznie.