Konkurs 1 key Smite

Witam mam dziś do rozdania 1 Key Smite jest on zarówno dla fanów serialów jak i anime wystarczy dobrze rozwinąć 4 wypowiedzi

Dla Fanów serialu Jak poznałem waszą matkę kto jest matką?

Dla Fanów Anime Kim Jest Tobi?

a natomiast dla fanów reszty Jak dalej potoczą się losy Hanka Moodyego z Californication?

a dla osób które tego nie znają jakie skille może posiadać afrodyta? ze smite

tyle że ostatnie pytanie będzie mniej punktowane bo jest dla leni^^

Na odpowiedzi czekam do godziny 20:00 4 lipca

Jeśli dobrze rozwiniesz swoją wypowiedz i przytoczysz dobre argumenty wygrasz key smite!!

Wystarczy rozwinąć dobrze jedną z 4 odpowiedzi a masz szansę wygrać!

Na PW czy tutaj?

Tutaj aby było łatwiej

Ja należę do fanów anime. Tobi , jest to Madara Uchiha. Dowódca Akatsuki , dowódca klanu przed stworzeniem Konohy.

To ma byc bardziej rozwiniete i nie to nie jest madara

Izuna Uchicha ??? jak nie madara to ja nie wiem

Tobi jest głównym antagonistą w serii, który między innymi, odegrał ważną rolę w formowaniu Akatsuki, jest również odpowiedzialny za Atak dizewięcioogoniastego na Konohę Jest zwiastunem katastrofy, mistrzem oszustwa, którego historia jest przede wszystkim tajemnicą. Jednakże twierdził, że jest legendarnym shinobi Madarą Uchihą z planami globalnej nominacji.

Jak za malo moge więcej

Wygrał gracz o nicku Devison przepraszam za opoznienie

Witam mam dziś do rozdania 1 Key Smite jest on zarówno dla fanów serialów jak i anime wystarczy dobrze rozwinąć 4 wypowiedzi

Dla Fanów serialu Jak poznałem waszą matkę kto jest matką?

Dla Fanów Anime Kim Jest Tobi?

a natomiast dla fanów reszty Jak dalej potoczą się losy Hanka Moodyego z Californication?

a dla osób które tego nie znają jakie skille może posiadać afrodyta? ze smite

tyle że ostatnie pytanie będzie mniej punktowane bo jest dla leni^^

Na odpowiedzi czekam do godziny 20:00 4 lipca

Jeśli dobrze rozwiniesz swoją wypowiedz i przytoczysz dobre argumenty wygrasz key smite!!

Wystarczy rozwinąć dobrze jedną z 4 odpowiedzi a masz szansę wygrać!