Konkurs blaumro

Pomyślałem o stworzeniu małego konkursu.

Chodzi o to by chętni w tym temacie napisali recenzję swojej ulubionej gry MMO. Gra nie może być w fazie cbt lub obt. Poza tym zasady tekstu:

- spójność treści,

- brak błędów ortograficznych, znikoma ilość interpunkcyjnych (Interpunkcyjnych nie zawsze da się uniknąć jak tak prywatnie się pisze. Ortograficzne poprawia wam przeglądarka dlatego ich jest brak),

- wiadomo, że liczy się jakość nie ilość, ale dobrze jeśli nie będzie ona za krótka,

- recenzja ma posiadać ocenę w skali od 0 do 10 (to ma być recenzja ulubionego MMO więc oceny będą wysokie, ale trzeba umieć wskazać plusy i tym bardziej minusy gry).

Myślę, że 2 tygodnie czekania na zgłoszenia prac to wystarczający okres. Po 2 tygodniach wybiorę 4 najlepsze prace. Ich twórcy zostaną umieszczeni w ankiecie i użytkownicy będą głosować (w tym ja) kto powinien wygrać.

Do rozdania mam 1 invite do Fire Fall oraz 3 do DOTY 2, Zwycięzca wybierze sobie nagrodę. Jeśli nie wybierze Fire Falla to wtedy 2 miejsce wybierze co woli itd. Poza tym każdy uczestnik dostanie ode mnie invite do SMITE (do tego potrzeba podać maila, bo samych kluczy już nie mam, nie każdy musi się na to zgodzić).

Mam nadzieję, że ktoś weźmie udział :D Powodzenia.

-------------------------------------------------------------------------------

Mała edycja. Udostępniono mi więcej invitów do Fire Falla to myślę, że wszystkie inivty mogą być do tej gry. Chyba, że ktoś będzie wolał Dotę 2.

W ciągu pisanie tej pracy mógł bym wyjść na dwór szukać grosików i szybciej bym uzbierał na tą dote 2 wartą 4 zł, Te klucze są ogolnie dostepne , wystarczy troche poszukać.

Ale tutaj nie chodzi o to, że musisz kupić, tylko to jest dobra wola blaumro, że chce się podzielić kluczami, jeżeli ci coś nie pasuje w tym konkursie, to po prostu nie bierz w nim udziału.

Ps. Sorrki za offtop, ja nie biorę udziału w konkursie, dlatego że do każdej z tych gier już mam klucze :)

Spoko. Mam nadzieję, że ktokolwiek weźmie udział. Mógłbym dać klucze za nic, ale fajnie by było jakby ljudzie się trochę wykazali. W końcu to portal o MMO. Recenzji gier jest mało, a te najlepsze można by dać do działu "Artykuły" na stronę.

A moba też się liczy jak tak, to moge napisać recenzję z LoL'a ;). Dotę mam, jak co to się przyda kluczyk do smite :).

Jasne, że tak.

A moba też się liczy jak tak, to moge napisać recenzję z LoL'a . Dotę mam, jak co to się przyda kluczyk do smite .

Ja Ci moge odpali moje konto ze smite bo nie gram.

Z chęcią wezmę udział w konkursie :)

A gdzie wysyłać te recenzje?

Odpisałem tobie w prywatnej wiadomości.

Recenzje pisać tutaj czy na PW?

Tutaj pisać. Jeśli użytkownicy mają później głosować to muszą sami to przeczytać :P

Bardzo ciekawy konkurs. Czekam na prace konkursowe, może któraś z nich tak mnie zainteresuje, że będę chciał sprawdzić grę recenzowaną, bo za bardzo nie mam w co grać :D

League of Legendes to Gra moba(Multiplayer Online Battle Arena).

Celem gry jest zniszczenie bazy wroga-Nexus.Na przeciwnych stronach mapy znajdują się dwie bazy nasza i wroga.Aby przejść do Nexusów należy wybrać jedną z trzech dróg: Top-górna aleja, Mid-środkowa i Bot-dolna.Na drodze stoją trzy wieże, inhibitor oraz wieże przy Nexusie. Co jakiś czas z bazy wychodzą potworki które pomagają nam na linii.Wracając do inhibitora , po jego zniszczeniu tworzymy dodatkowego super potwora.Jak na razie są trzy mapki- 2 klasyczne: Summoner rift i twisted treeline( Po ostatnim reworku znajduję się w fazie beta.) oraz dominion: The Crystal Scar.Na mapie dominion znajduje się 5 punktów do przejęcia.Na początku gry każda drużyna ma 500pkt życia.Jeśli któraś z drużyn ma więcej punktów kontrolowanych, punkty życia tracą przeciwnicy.Obecnie jest 107 bohaterów do wyboru.Niektóre zbalansowane mniej ,a drugie więcej.W grze znajduję się sporo trolli ,afków.

Podsumowanie:

+ Dużo bohaterów do wyboru.

+Dynamika rozgrywek

+Jest darmowa

+IS nie daje żadnej przewagi.

+Mapki do wyboru

+w sezonie 3 dodane zostaną nowe przedmioty.

+ciekawe historie bohaterów

+dużo patchy

+Sekrety między bohaterami

+Dużo turnieji,Riot wyznacza duże nagrody za wygraną.

-support

-trolle,afki

-Niektórym osobom może się znudzić.

Ocena 8/10

2 tygodnie minęły...

a jeszcze trwa bo teraz mam czas to od pon mogę napisać reckę :P.

Ah sorry. Przedświąteczna zmuła i lekki zawał pracy. No cóż, losować chyba zwycięzców nie ma co, bo mało zgłoszeń. Wszyscy którzy wzięli udział niech napiszą do mnie priva podając maila (dla inva do Smite, ewentualnie Firefall jeśli chce) i niech napisze czy woli gift do doty czy inv do firefall.

Pomyślałem o stworzeniu małego konkursu.

Chodzi o to by chętni w tym temacie napisali recenzję swojej ulubionej gry MMO. Gra nie może być w fazie cbt lub obt. Poza tym zasady tekstu:

- spójność treści,

- brak błędów ortograficznych, znikoma ilość interpunkcyjnych (Interpunkcyjnych nie zawsze da się uniknąć jak tak prywatnie się pisze. Ortograficzne poprawia wam przeglądarka dlatego ich jest brak),

- wiadomo, że liczy się jakość nie ilość, ale dobrze jeśli nie będzie ona za krótka,

- recenzja ma posiadać ocenę w skali od 0 do 10 (to ma być recenzja ulubionego MMO więc oceny będą wysokie, ale trzeba umieć wskazać plusy i tym bardziej minusy gry).

Myślę, że 2 tygodnie czekania na zgłoszenia prac to wystarczający okres. Po 2 tygodniach wybiorę 4 najlepsze prace. Ich twórcy zostaną umieszczeni w ankiecie i użytkownicy będą głosować (w tym ja) kto powinien wygrać.

Do rozdania mam 1 invite do Fire Fall oraz 3 do DOTY 2, Zwycięzca wybierze sobie nagrodę. Jeśli nie wybierze Fire Falla to wtedy 2 miejsce wybierze co woli itd. Poza tym każdy uczestnik dostanie ode mnie invite do SMITE (do tego potrzeba podać maila, bo samych kluczy już nie mam, nie każdy musi się na to zgodzić).

Mam nadzieję, że ktoś weźmie udział :D Powodzenia.

-------------------------------------------------------------------------------

Mała edycja. Udostępniono mi więcej invitów do Fire Falla to myślę, że wszystkie inivty mogą być do tej gry. Chyba, że ktoś będzie wolał Dotę 2.