Pomyślałem o stworzeniu małego konkursu.
Chodzi o to by chętni w tym temacie napisali recenzję swojej ulubionej gry MMO. Gra nie może być w fazie cbt lub obt. Poza tym zasady tekstu:
- spójność treści,
- brak błędów ortograficznych, znikoma ilość interpunkcyjnych (Interpunkcyjnych nie zawsze da się uniknąć jak tak prywatnie się pisze. Ortograficzne poprawia wam przeglądarka dlatego ich jest brak),
- wiadomo, że liczy się jakość nie ilość, ale dobrze jeśli nie będzie ona za krótka,
- recenzja ma posiadać ocenę w skali od 0 do 10 (to ma być recenzja ulubionego MMO więc oceny będą wysokie, ale trzeba umieć wskazać plusy i tym bardziej minusy gry).
Myślę, że 2 tygodnie czekania na zgłoszenia prac to wystarczający okres. Po 2 tygodniach wybiorę 4 najlepsze prace. Ich twórcy zostaną umieszczeni w ankiecie i użytkownicy będą głosować (w tym ja) kto powinien wygrać.
Do rozdania mam 1 invite do Fire Fall oraz 3 do DOTY 2, Zwycięzca wybierze sobie nagrodę. Jeśli nie wybierze Fire Falla to wtedy 2 miejsce wybierze co woli itd. Poza tym każdy uczestnik dostanie ode mnie invite do SMITE (do tego potrzeba podać maila, bo samych kluczy już nie mam, nie każdy musi się na to zgodzić).
Mam nadzieję, że ktoś weźmie udział Powodzenia.
-------------------------------------------------------------------------------
Mała edycja. Udostępniono mi więcej invitów do Fire Falla to myślę, że wszystkie inivty mogą być do tej gry. Chyba, że ktoś będzie wolał Dotę 2.