Hej. Konkretnie zasady wszystko itp itd jest w filmiku b(e)low. Piszcie komentarze biorące udział w konkursie w sekcji na to przeznaczonej pod filmikiem na serwisie youtube.
Pozdrawiam i szczęścia życzę
Hej. Konkretnie zasady wszystko itp itd jest w filmiku b(e)low. Piszcie komentarze biorące udział w konkursie w sekcji na to przeznaczonej pod filmikiem na serwisie youtube.
ToXzZ, napisze to raz, bo juz ci posrednio zwracalem uwage (kasujac kolejne tematy), a jesli sie nie dostosujesz, to za jakis czas dostaniesz stalego bana (masz juz 7 warnow). Do czego pije? Ano do tego, ze za kazdym razem, kiedy wstawiasz nowy filmik, to zakladasz temat na forum, gdzie go reklamujesz. Nie tak sie to robi. Powinienes zalozyc JEDEN temat, w ktorym bedziesz pisac kolejne posty, umieszczajac w nich kolejne swoje produkcje. Dzis powstal do tego odpowiedni dzial, zapraszam.
( tak wiem, to jest konkurs, znalazl sie w dziale o tej samej nazwie, ale nie o to chodzi - jest to poniekad bardziej zwiazane z samym kanalem YT).
Temat zostawiam, ale na przyszlosc - zrob sobie odpowiedni temat w odpowiednim miejscu.
ale to jest god damn konkurs!!!! Dzz ty sie na mnie kurde uwziąłeś!?
Nie uwzialem sie. Chodzi o to, ze juz stworzyles jaies 5 -6 tematow odnosnie swojego kanalu na YT, a taki istniec powinien tylko jeden. Poprzednie w miare mozliwosci kasowalem, ale ta jak pisalem wczesniej - zrob sobie jeden temat, w ktorym bedziesz wstawiac swoje filmiki.
Wiem ze to konkurs, dlatego nie usuwam tematu, aczkolwie uwazam, ze mozna ten filmik podciagnac pod twoj kanal. To tak tylko na przyszlosc.
Koniec OT, teraz dyskutujemy tylko o konursie.
Ok, więc w temacie konkursu napisze tutaj, żeby ktoś coś napisał bo naprawdę niecierpliwie oczekuje pierwszej historii )