KONKURS Do Wygrania : Dota 2

Witam Chciałbym zorganizować mały konkursik w którym do wygrania będzie :

Dota 2 Steam Gift

A więc Co zrobić żeby wygrac

Potrzebuję tekstów wjezdzajacych na psychike sprawiających cięzką rozkmine i pewne zastanawianie się nad jej sensem ( cos ala Parapsychologia)

A więc żeby wygrać :

Napisz pod tematem tekst , teksty wlasnie o takiej tematyce

Daj lajka na mój profil

Losowanie odbędzie się przy 10 zainteresowanych osobach bądź 2012.10.10 o godzinie 20:00

Potrzebuję tekstów wjezdzajacych na psychike sprawiających cięzką rozkmine i pewne zastanawianie się nad jej sensem ( cos ala Parapsychologia)

Masz stolec jak Jezus z Kriszną podczas szabatu.

edit: "lajka" nie dam, tanio skóry nie sprzedam - jak to mawiali faryzeusze po całonocnej libacji w Babilonie.

Hehe :D przez napływ chętnych nie zdziw sie jak nie bedziesz miał konkurencji :P

chakaj budyń

Ala ma kota, milicja ma pałe

Ale Ala tapla się w kale...

Słoń się kłania ;) Horror Hor :P Pierwsze płatki śniegu, przynoszą nam zimę, a ja wjeżdżam CI NA HOUSE Z ch*jem TWARDYM JAK HE-MAN ^,..,^

Leciały 2 ptaki jeden w prawo drugi czerwony

Przychodzi murzyn do chińczyka i mówi:

-Cześć!

A ten do niego odpowiada:

-Cześć!

A żyd na to:

-Dawać pienionce... ;/

Koyiro suaby jezdeś huehue.

Chcesz coś na rozkminę? Proszę bardzo, podam jeden przykład, nad którym ludzie cały czas się zastanawiają i nadal nie doszli do wniosków.

życie

2 użytkownik i 1

> mój niepełnosprawny kolega miał wypadek

> i co mu się stało?

> nic, dalej jest niepełnosprawny

jeżeli dzisiaj na dworze jest 0 stopni to jaka będzie temperatura jutro jak ma być dwa razy zimniej:D?

Siedzi dziadek na ławce, a babcia też ma sandały,

Siedzią na drzewie dwa gołębie: jeden grucha, drugi jabłko,

Wchodzi babcia do windy, a tam wąż myje nogi.

Te mi się przypomniały :P

NIEDŹWIEDŹ

Pewien człowiek spotkał niedźwiedzia. Oboje wystraszyli się i zaczęli uciekać, mężczyzna na pĂłłnoc, natomiast niedźwiedź na zachĂłd. W pewnym momencie mężczyzna przypomniał sobie że ma strzelbę, zatrzymał się odwrĂłcił w stronę południa i strzelił przed siebie. Okazało się trafił prosto w niedźwiedzia.

Pytanie: jakiego koloru był niedźwiedź?

mało znana Zagadka Einsteina

Odpowiedź niżej :

Myśliwy w momencie strzału musiał znajdować się na biegunie pĂłłnocnym, ponieważ jedynie z tego miejsca, bez względu w ktĂłrą stronę by skierował strzał to zawsze było by to w kierunku południa. Odpowiedź: niedźwiedź był koloru białego (niedźwiedź polarny).

zamknijcie się i podnieście ręce w grę! Goku potrzebuje waszej Energi!

Wiesz, zastanawia mnie skąd biorą się jeszcze tacy ludzie jak Ty, którzy oddają coś za darmo, coś co możesz sprzedać nawet za symboliczne 10 zł. Bardzo mnie to ciekawi, tym bardziej, że teraz ciężko o kogoś takiego. Rozkmiń sobie tą kwestie, dlaczego ludzie oddają coś za friko? Z dobrego serca? No nie !

A tak na poważnie, chcesz trochę "parapsychologii" - masz, tekst pochodzi z "nowelki" mojego autorstwa:

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/38988-seesaw/

praktycznie cały tekst, to jedno, wielkie paradoksalne psychologiczne bagno wyśmiewające się ze społeczeństwa.

Gdyby świat był w pełni dobry, to gdzie była by granica zła? Gdyby świat był doszczętnie zły, co uważalibyśmy za dobro?

Takiego jednego jak nas dwóch nie spotkasz nigdzie, powiedział trzeci i odeszli obaj...

Wygrał Samuraj 13

Cięzko zastnawiałem sie czy nagrodzic jego czy "silvach"

Dlaczego ich wzięłem pod uwage

Bo to jedyni użytkownicy Którzy dali coś od siebie

Wszystkich posprawdzałem w google i tylko ta dwójka użytkowników wykazala Sie Kreatywnoscia

a więc Samuraj13 proszę o kontakt na pw

Dlaczego nie silvach ? Jego novelka jest ciekawa lecz trochę za długa ale gdybym mial cos jeszcze z pewnością on też by coś otrzymał

DO ZAMKNIECIA