Konkurs do wygrania konto minecraft

Tak oferuje orginalne konto minecraft za wzięcie udziału w konkursie! warunkiem przystąpienia do konkursu jest wysłanie smsa AG HARDCORE na numer 72480 Koszt SMS to 2.46zł brutto i podanie mi na pw wiadomości zwrotnej ,wyniki 7 września o godzinie 21.00 losowanie odbędzie sie za pomocą strony random.org. po wysłaniu mi wiadomosci na pw kolejno odlicz . a dla osób bojących sie o faktyczną wartość smsa podaje stronę na której można sprawdzić ile sms kosztuje http://ilekosztuje.pl/sms/

Nie ufam Ci...

Raczej to jakiś oszust, pierwszy post na forum i od razu konkurs w którym trzeba wysłać sms'a O.o?

A po za tym konto, na którym nie można zmienić e-maila i odzyskanie go to kwestia 5sekund...

Tak oferuje orginalne konto minecraft za wzięcie udziału w konkursie! warunkiem przystąpienia do konkursu jest wysłanie smsa AG HARDCORE na numer 72480 Koszt SMS to 2.46zł brutto

yhym. minecraft za dwa pięćdziesiąt. seems legit.

+kopia oryginalna gry... przykładowo sms wyśle 5 osób to będziesz musiał wyłożyć 5 kopii co daje 5x (80?) =400zł. tak to na pewno prawdziwe :)

Oj czepiasz się, naiwniak nawet nie umiał porządnie napisać 2 zdań ale z tego co zrozumiałem to i tak wybrałby jedną osobę ",wyniki 7 września o godzinie 21.00 losowanie odbędzie sie za pomocą strony random.org."BANA na twarz i niech nie wraca...

PS.

Temat chyba można zamknąć ?

yy? farfocl? oferuje 1 konto dla zwyciezcy

samuraj konto daje z emailem haslo do emaila mozna zmienic

szark jak ci sie niepodowa to nikt cie przecież nienamawia i jesli niemasz nic ciekawego do powiedzienia to sie nieudzielaj

radelf ? nabijasz posty?

Na pal z nim! na 99% jest to oszust. Sam w przeszłości dałem się zrobić w bambuko. Także, zachowajcie ostrożność. Trafia w słaby punkt to dużo osób gierzy w MC.

Odzyskanie konta e-mail to jeszcze szybsza sprawa...

Ok, nie jestem w stanie sprawdzić ,czy to jest faktycznie oszustwo. Mimo wszystko proszę nie spamować w tym temacie. Jeżeli dostane dowody mogę zamknąć temat.

Jest to SMS na serwer z Minecrafta, poprostu wysyłacie dajecie mu kod on dostaje itemasy a wy nic ;x, w internecie jest dużooo takich spraw.

Tak oferuje orginalne konto minecraft za wzięcie udziału w konkursie! warunkiem przystąpienia do konkursu jest wysłanie smsa AG HARDCORE na numer 72480 Koszt SMS to 2.46zł brutto i podanie mi na pw wiadomości zwrotnej ,wyniki 7 września o godzinie 21.00 losowanie odbędzie sie za pomocą strony random.org. po wysłaniu mi wiadomosci na pw kolejno odlicz . a dla osób bojących sie o faktyczną wartość smsa podaje stronę na której można sprawdzić ile sms kosztuje http://ilekosztuje.pl/sms/