Konkurs do wygrania R

Aj tam ludzie dupkie spinają łapcie klucze: Warframe: 7D37-5264-75B6-037F

Lendmark P3TR-RF62-P4TZ-24UD-3964

Kierowca tira wysłałem ci Risen na PW

Kolejny od nabijania lajków... już coś na ten temat mówiłem. Śmiech trochę bo można to kupić na humblu za grosiki i mieć dużo więcej niż przez taki mało ambitny konkurs.

@up proszę nie spamować. Może ktoś nie ma karty i nie może więc się nie wtrącaj.

A takie coś nie miało być czasem karane?

Nie nie miało być.

Widzę że ludzie nie chcą darmowych rzeczy :C

@Moderator Czy ktoś z was może wyczyścić Temat ze spamu.

A mi się wydaje że jednak tak. Masz lajka żebyś poczuł się lepiej <3 :*.

warn_ico.png
Offtop
~Leman

Pisze

Kuźwa co tu ma być karalnego, regulaminu nie łamie, bo jedyne co tam jest napisane to : "9. ZASADY DOTYCZĄCE HANDLU:

9.1. Zabroniona jest jakakolwiek forma obrotu przynosząca korzyści materialne kluczami do testów beta (kluczami, które są dostępne za darmo). Możliwa jest tylko wymiana.
9.2. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za transakcje przeprowadzane za pośrednictwem Targowiska. Wszelkie wymiany dokonywane są na własną odpowiedzialność!"

Temat nawet handlu nie dotyczy, więc pozdro pięć. Zachowujecie się jak cebulaczki 101%, ktoś chce dać coś za darmo, a wy nawet to krytykujecie.

Przeszedłem całego Risen 2 ale niestety pierwszej części nie grałem...
Ciekawe czy fabuła ma coś do 2 części.

Też chcę gre

I mojego posta też możecie zlajkować :P a co tam! powspominajmy :P

Ej no szybko dałeś się przekonać...

@Froippi

Cieszy mnie, że ma coś darmowego dla naszej wspaniałej społeczności ale takie wyciąganie lajków od ludzi, moim zdaniem jest bardziej "cebulaczne" niż narzekanie na to :).

Dałem mu lajka ale gry nie chce.

Nagrody rozdane, zamykam.

Aj tam ludzie dupkie spinają łapcie klucze: Warframe: 7D37-5264-75B6-037F

Lendmark P3TR-RF62-P4TZ-24UD-3964

Kierowca tira wysłałem ci Risen na PW