Konkurs [DotA 2 do wygrania !]

Witam... Dostałem 5 invów do DotY 2. Chętnie je rozdam, jednak warunkiem będzie ułożenie i rozpisanie (dmg, cast time, jeśli będzie, stinn jeśli będzie itd itp byle jak najwięcej info) własnego spella/skilla do jednej z 5 podanych niżej gier. Do każdej z gier wybiorę zwycięzcę.

[można napisać 2 spelle/skille albo więcej, byle by było jak najwięcej info, a kto wie, może i zwiększy to szanse na wygraną]

Gry do Wyboru :

Guild Wars 2

World of Warcraft

RaiderZ

TERA

Diablo III

Jak powinien wyglądać taki spell/skill :

[GRA np. World of Warcraft]

[Klasa : np. Mage]

[Nazwa spella : np. Fireball]

[Description : Proszę o dokładne wpisanie czynności wykonywanych przez postać, wygląd czaru, jego fizykę (np. odbija się między wrogami, każdemu następnemu zadając o X% mniej dmg), czy single target, czy multi target, czy buff, czy heal, czy obszarówka. Dmg, heal lub dmg/sec albo co tam chcecie. Ogólnie prosiłbym aby było to szczegółowo opisane]

[i tu w ostatnim Mana Cost, Cooldown itd.]

[Na koniec podać swój nick w steam, żebym mógł gifta wysłać]

Winnerzy zostaną ogłoszeni : 03.01.13

GRA : Diablo III

Klasa : Wizard

Nazwa spella : Electrocute

Description : Postać wyciąga ręce w kierunku przeciwnika i zadaje piorunem obrażenia 2 przeciwnikom , 90 % demage , piorun odbija się od 1 przeciwnika trafiając 2 , multi target . Dmg 125.

Cooldown 5 sec

http://steamcommunity.com/profiles/76561198059347813

Byłby problem z nickiem to daje link do profilu

[GRA Tibia]

Klasa Druid

Naywa spell Rycerze którzy mówią NI

Description Postać wyjmuje łopatę i sadzi żywopłot o wielkości 8 X 8, następnie pojawiają się rycerze NI ,którzy zadają każdemu w obrębie żywopłotu dmg od broni wielkości (100 + 3*lvl postaci )

Cooldown 60 sec

MAM już dotę więc nie potrzebuje giftu :P

@Traversil : trzeba wymyślić spella/skilla samemu, a Electrocut znajduje się już w grze.

@Mor : doooobre dla funu, ale Tibi nie ma w liście... haha

[GRA WORLD OF WARCRAFT]

[Klasa: Priest]

[Nazwa Spella: Snowball]

[Description: Zadaje przeciwnikowi 10% obrażeń i ogłusza przeciwnika na 5 sekund co może ułatwić zabicie wroga. Rzuca śnieżkami jest to jego cechą którą można odblokować zabijając przeciwników.]

[Mana 200]

Nick: Koki18

Przykro mi,... zbyt mało uczestników więc nie mogę wybrać zwycięzców

Witam... Dostałem 5 invów do DotY 2. Chętnie je rozdam, jednak warunkiem będzie ułożenie i rozpisanie (dmg, cast time, jeśli będzie, stinn jeśli będzie itd itp byle jak najwięcej info) własnego spella/skilla do jednej z 5 podanych niżej gier. Do każdej z gier wybiorę zwycięzcę.

[można napisać 2 spelle/skille albo więcej, byle by było jak najwięcej info, a kto wie, może i zwiększy to szanse na wygraną]

Gry do Wyboru :

Guild Wars 2

World of Warcraft

RaiderZ

TERA

Diablo III

Jak powinien wyglądać taki spell/skill :

[GRA np. World of Warcraft]

[Klasa : np. Mage]

[Nazwa spella : np. Fireball]

[Description : Proszę o dokładne wpisanie czynności wykonywanych przez postać, wygląd czaru, jego fizykę (np. odbija się między wrogami, każdemu następnemu zadając o X% mniej dmg), czy single target, czy multi target, czy buff, czy heal, czy obszarówka. Dmg, heal lub dmg/sec albo co tam chcecie. Ogólnie prosiłbym aby było to szczegółowo opisane]

[i tu w ostatnim Mana Cost, Cooldown itd.]

[Na koniec podać swój nick w steam, żebym mógł gifta wysłać]

Winnerzy zostaną ogłoszeni : 03.01.13