KONKURS! Key do DragonNestaSEA

Co masz zrobić w tym konkursie? NIC !

Po prostu piszcie dlaczego wy chcecie mieć ten klucz

A wylosuje szczęśliwego zwycięzce !

Konkurs będzie trwał do jutra do 10:00!

Chciałbym otrzymać kluczyk, ponieważ: zawsze, gdy nadaża się okazja, aby owy key zdobyć u mnie rozpoczyna się burza, co wiąże się z odłączeniem sprzętu oraz dlatego, że chciałbym nagrać z Dragon Nest First Loka, jako pierwszy.

Chciałbym dostać klucz BO...strasznie jara mnie krojenie chleba ;> //juz nie aktualne dostałem klucz od dobrej duszy ,,T3chnoBoy" mua! :* xD

Chciałbym otrzymać klucz, ponieważ grałem w wersję krzaczkowatą, lecz lagi i niepełne zangielszczenie nie pozwalały mi na wygodną i zadowalającą zabawę. A muszę przyznać że gra bardzo przypadła mi do gustu, i chętnie sprawdził bym wersję "globalną".

Oczywiście chciałbym otrzymać klucz, ale napewno masa ludzi będzie próbowała go zdobyć. Mam nadziej, że tym szczęśliwcem będe ja. Argumentami, które poprą moje stanowisko są:

- Chęć zagrania w jedno z najnowszym i najlepiej zapowiadających się gier mmo non-target

- Brak dobrej gry (preferuje mmo) w którą mógłbym zagrać

- Chiałbym również ogarnąć gre i w przyszłości zrobić gildie, która będzie pomocna dla przybyszów

Mam nadzieje, że moje argumenty są wystarczające, abym otrzymał ten klucz :)

Chce mieć klucz dla mojego kumpla będziemy grali 24/7 (żartuje)PRosze daj keya dla kumpla pls pls pls pls!!!!!

Chcialbym wziac udzial w konkursie o klucz, poniewaz go nie mam.

Bo miałem swój i go gdzieś zapodziałem w otchłani dysku, nie zdążając wpisać na stronce..

Chętnie przygarnę kluczyk:) Nie zmarnuje się.

Na zachętę opowiem najlepszy (i bardzo stary) kawał.

W chlewie jedzą świnie. Nagle jedna się porzygała, na co druga: Nie dolewaj bo nie zjemy!:)

To ja walnę wierszyk! :D

"Gdy się dużo wódki chleje

To się tworzą Smocze Dzieje.

Klucz mi zdobyć się opłaca

Dragon Nest najlepszy na kaca.

Dlatego proszę Cię Siti o keya

I nie bierz mnie tutaj za geja!

Bo na proszenie jest pora

Lecz nie chcę być nudny jak zmora.

Proszę Cię o serial dlatego

Żeś dobry user kolego.

Więc zamiast czynić coś złego

Porusz grafikę kompa mojego! "

Pozdrawiam! : )

Nie ważne co napiszę to i tak pewnie mnie nie wylosuje :P Spróbować warto, więc zgłaszam się do losowania.

Force will be with you, always.

Jak mi dasz ten kluczyk to kolejne 2 osoby dostaną klucz. U mnie się nie zmarnują nie jestem sknerą który ma na mailu 2 klucze ale się z innymi nie podzieli. Grałem w wersje Dragon Nesta chińską i chciałbym zagrać w wersje globalną. Myślę że jestem najlepszym kandydatem na otrzymanie tego klucza:D

BONUSOWE KLUCZE DOSTAJĄ TYLKO OSOBY KTÓRE ZOSTAŁY WYLOSOWANE A NIE CI KTÓRZY DOSTALI KLUCZ OD KOGOŚ

BONUSOWE KLUCZE DOSTAJĄ TYLKO OSOBY KTÓRE ZOSTAŁY WYLOSOWANE A NIE CI KTÓRZY DOSTALI KLUCZ OD KOGOŚ

Szukając keya dużo czytałem i pisze że każdy dostaje 2 bonusowe klucze więc jak nie wiesz nic nie pisz.

DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ DAWAJ KLUCZ

Szukając keya dużo czytałem i pisze że każdy dostaje 2 bonusowe klucze więc jak nie wiesz nic nie pisz.

BULLSHIT. Dostałem 2 klucze, bo byłem wylosowany na Facebooku. Mój brat dostał ode mnie jeden, od razu po otrzymaniu i do dzisiaj nie dostał 2 następnych. Drugi klucz dostał później znajomy i też nie dostał żadnego więcej. Więc mam dla Ciebie smutną informację ... Chyba nie umiesz czytać.

Żeby nie było offtopu - z mojego otoczenia jeszcze moja dziewczyna nie ma klucza i chętnie bym go jej zapodał. ;)

BULLSHIT. Dostałem 2 klucze, bo byłem wylosowany na Facebooku. Mój brat dostał ode mnie jeden, od razu po otrzymaniu i do dzisiaj nie dostał 2 następnych. Drugi klucz dostał później znajomy i też nie dostał żadnego więcej. Więc mam dla Ciebie smutną informację ... Chyba nie umiesz czytać.Żeby nie było offtopu - z mojego otoczenia jeszcze moja dziewczyna nie ma klucza i chętnie bym go jej zapodał.

http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Dragon-Nest-Global-Klucze-dla-przyjaci%C3%B3%C5%82-Brak-systemu-FTG-Open-Beta-w-sierpniu?page=1

to może kłamią tutaj??

Zwycięzcom tego konkursu jest użytkownik o nazwie ,,HardCore'' Gratuluje !:)

Konkurs uważam za zamknięty.

Wszyscy którzy zostali wylosowani poprzez rejestrację na cherry do cbt dostali dwa klucze dla przyjaciół. Konta aktywowane kluczem nie dostają ich. >Ja nie dostałem<

Zeby niezakladac zbednego tematu:

Mam 2 klucze dla chetnych. Prosze pisac na PW. Kto pierwszy ten lepszy ^^

// Koniec kluczy.