w tym czasie jak będę stawiał tam os zrobię kolejny konkursik
tym razem trudniejszy jeszcze bardziej ale można wygrać konto steam z cs:go i cs:s ![:)]()
a więc, tuner tv działa mi na viście i na sevenie a na xp freezuje aplikacje od tunera (każdą) przy skanowaniu kanałów, sprawdzałem wszystkie porty, biosy i sterowniki, zawsze kończy się freezem softu jedynie pomaga wyciągnięcie tunera z gniazda, uważam, że może mieć to związek z chipsetem płyty głównej (VIA PT880) gdyż na innym kompie z innym mobo problemów brak na windows xp i dokładnie tych samych sterach do tunera itd ![:D]()
z myszą sobie raczej poradziłem, zainstalowałem stery od sharkoon dark glider, zrobiłem na domyślne i chyba jest dobrze, jeszcze tylko pytanie..akceleracja myszy w systemie win 7 jest domyślnie włączona czy wyłączona?
Konkurs nr 2 nadal trwa, po prostu mam za mało ramu i chce używać xp zamiast 7 bo on dużo mniej go je, tylko że bez tunera tv (gigabyte u7300) się nie mogę obejść, bo bez świata według kiepskich na atm rozrywka nie zasnę ![:D]()
Niech stracę.. KONTO STEAM Z CS:GO /CS:S + Wow WOTLK za rozwiązanie problemu, pewnie w skutek radości dorzucę coś jeszcze ciekawego.