KONKURS - Koszulka MMORPG.org.pl!

KONKURS NA NADRUK!

Witam wszystkich, chciałbym ogłosić w imieniu swoim i całego zespołu mmorpg.org.pl konkurs na nadruk na koszulkę. Zasady są bardzo proste projektujesz nadruk ( napis, obrazek z gry lub cokolwiek innego) z pośród nadesłanych prac redakcja wytypuje 10 najlepszych naszym zdaniem nadruków a z pośród nich Wy użytkownicy wybierzecie tą najlepszą.

prace należy wysyłać na mój adres mailowy : chmarus (małpa) gmail.com

ZASADY:

1. Nadruk musi zostać przesłany w formacie JPG/GIF/PSD na wyżej podany adres.

2. Osoba biorąca udział w konkursie musi być zarejestrowana na forum i musi podpisać się loginem wysyłając zgłoszenie.

3. Nadruk musi posiadać w sobie napis "www.mmorpg.org.pl"

4. Prace należy przesyłać do końca kwietnia 2009

NAGRODY:

Nagrodą są dwie bardzo wysokiej jakości koszulki z wygranym nadrukiem oraz dożywotnia ranga "przyjaciel" na naszym forum .

oo ciekawie może zaraz coś ,, Wykreuję " może jakiś przemkO ze mnie wyrośnie ;F

Zabieram się do roboty :)

wkońcu jakiś konkurs,a ten nadruk to ma być jakieś grafiti czy zwykły tekst

btw. jakie on ma mieć wymiary ?

btw. jakie on ma mieć wymiary ?

Ludzie ma sie zmiscic na koszulce wiec wielkosc zalezy od was. Co do Stylu... to tez wasz wybor.

Ja mam pytanie napisy na koszulkach maja sie tyczyc tylko darmowych MMO?

Napis powinien nawiązywać do grania w mmo, może być połączone z grafiką itp. Oby z pomysłem i polotem :D

Oh, ciekawie:). Chyba wezme udzial :)

Ja mam takie zapytanie.

Jak widać jestem tu nowy... uwiódł mnie "njus" o konkursie więc założyłem konto i może zacznę współżyć z Wami chłopcy i dziewczęta... smiley.gif

Co do zapytania: czy można wybrać (wysyłając już tego maila) kolor takowej koszulki/t-shirta czyli z jakiej nitki jest uszyta czy jak się tu wysłowić ;D.

Ano i drugie pytanie: czy z tyłu koszulki (na plecach) może być jakiś napis... Sami wiecie o co chodzi ;)

P.S. jeśli złamałem coś z regulaminu to z góry przepraszam i od razu biorę się za czytanie regulaminu...

Pozdrawiam!

-----------------

userbar733402.gif

@up kto pyta nie błądzi ;) Co do nitek nie udzielę Ci odpowiedzi ponieważ nigdy nie robiłem takich nadruków i póki co czekam na jakiś projekt i dopiero z tym pójdę do firmy zajmującej się takimi rzeczami. Na próbę wezmę te standardowe koszulki, zobaczymy jak wyjdzie i pomyślimy o czymś z wyższej półki. Kolor możesz wybrać (byle nie jakiś oczojebny :D ). Tylko przód koszulki ;)

Co do tego epitetu, to myślę, że kolor czarny będzie idealny... gorzej jak ktoś lubi się pocić ale to najwyżej powiesi sobie na ścianie koszulinę jako trofeum jakieś i będzie mógł się chwalić kolegom i przyjaciołom.

W szczegóły nie wnikam bo jeszcze wygadam się co do mojego projektu, a mam już jakąś koncepcje.

A może jeszcze pytanie czy jak ktoś ma bogatą wyobraźnie może wysłać, przypuśćmy 2 czy 3 projekty? :)

A za odpowiedź, stokrotne dzięki! (niczym reklama dawnej stokrotki, ps. teraz "delima") - sory za ten offtop :D

--------------------

userbar733402.gif

interesujące nawet hmm a z jak pózniej dorwać takie koszulki?? no bo w sumie jestem graczem mmorpg i rpg a nie mam żadnej.

Po wyłonieniu zwycięskiego projektu koszulki będą do zdobycia w licznych konkursach oraz do kupienia za jakąś minimalną kwotę ;)

Można wysłać kilka projektów.

Pozdrawiam

ok wyslane :D

moze jeszcze pozniej cos wymysle to cos jeszcze wysle :P

ale mam juz 2 wyslalem ^^

Ciekawi mnie tylko kiedy będą te wyniki konkursu. Kto wygrał? Jaki nadruk jest najlepszy ?

--------------------

userbar733402.gif

I najważniejsze , kiedy i gdzie będe mógł taką koszulke zakupić :)

Temat, zamarł... dam bam o_0

@Warn za pisanie bezsensownych postów! - Kubox66

Warn, warnem, ale temat byl napisany dobre pare miesiecy temu a wyniki mialy byc a raczej koniec skladania propozycji w kwietniu, a juz czerwiec zbilza sie, omg... -.-

Ty a chcesz następny? Znowu bezsensowny post i w dodatku Double Posting. Odpuszczę Ci tym razem, ale daj sobie spokój i nie spamuj! - Kubox66

Można jeszcze tą koszulkę wygrać? Ktoś wygrał w końcu?

Z tego co wiem to niewypał :P

Ewentualnie Chmarus przeszedł na ciemną stronę mocy, dostał wyczesany nadruk, i koszulkę zatrzymał dla siebie ^^