Konkurs mojego syna

Siema , mam wielka prosbe , w przedszkolu mojego 2 i pol letniego syna jest organizowany konkurs na najsmieszniejsza dynie , zalezy mi by ten pierwszy konkurs wygral . Wymaganie jest takie ze trzeba wejsc na zdjecie i dac lajka przez fb to tylko pare sekund roboty , licze ze znajda sie tutaj pomocni mmorpg-owicze dzieki z gory ;)

https://m.facebook.com/przedszkolebytom/photos/a.1757604111211325.1073742023.1545003579138047/1757604521211284/?type=3&source=48&ref=bookmarks

Głos oddany! Życzę zwycięstwa :)

Głos oddałem

Ps. Czy nagrodą jest świerzak? xD

mi nie szkoda głos oddany ;]

Poszło, oby wygrał! :)

Nie zdradzono mi co bd nagroda hehe ;)

Dziekuje wam bardzo za pomoc ;)

nie żebym się czepiał, ale robienie facebookowego konkursu dla 2,5 letnich dzieci jest trochę porąbane. Wszystkie dzieci po 3/4 lajki, tylko dwójka rodziców tryhardów zaprasza znajomych (i nie znajomych) żeby lajkowali i mają po 250 XDDDD
To jest konkurs na najśmieszniejszą dynię dziecka, czy konkurs który z rodziców wysępi więcej lajków na facebooku.

Niezła patola.

Moze dla jednych patola , lecz dla mnie bd najlepsza radocha jak maly wygra ;)

Moze dla jednych patola , lecz dla mnie bd najlepsza radocha jak maly wygra 

Dla Ciebie tak, a inne dzieciaki? To co wyżej napisał Veeper. Twój będzie szczęścliwy bo tatuś zdobył 500 lajków, a dzieciaki, których rodzice zostawili to uczciwym zasadom, nie poczują się najlepiej. Szczególnie że to dzieci, często reagują bardzo emocjonalnie.

Edit: Żeby nie było, absolutnie nie hejtuje, każdy robi co chce, ale jednak to trochę nie normalne :D

Moze dla jednych patola , lecz dla mnie bd najlepsza radocha jak maly wygra 

No właśnie on nie może wygrać, bo przez tatę oszusta jego praca się nie liczy tylko twoja ambicja... co najgorsze dla ciebie to taka niewinna zabawa, ale jeśli będziesz tak ciągle się zachowywał to twój synek w przyszłości będzie miał problem z charakterem, ponieważ będzie myślał że jest niesamowity i nie musi się starać żeby coś osiągnąć.. przez fałszywy obraz świata może potem myśleć że wszystko mu się należy i mieć postawę roszczeniową którą zniszczy szczęście w jego dorosłym życiu... ale po co myśleć o konsekwencjach... :rolleyes:

Oho, widzę podejście "Co z tego, że praca mojego dziecka nie jest najlepsza? To moje dziecko i ono ma wygrać! Ja żądam!".

Siema , mam wielka prosbe , w przedszkolu mojego 2 i pol letniego syna jest organizowany konkurs na najsmieszniejsza dynie , zalezy mi by ten pierwszy konkurs wygral . Wymaganie jest takie ze trzeba wejsc na zdjecie i dac lajka przez fb to tylko pare sekund roboty , licze ze znajda sie tutaj pomocni mmorpg-owicze dzieki z gory ;)

https://m.facebook.com/przedszkolebytom/photos/a.1757604111211325.1073742023.1545003579138047/1757604521211284/?type=3&source=48&ref=bookmarks