Konkurs na Fejsie

Witam jaest taki problem ponieważ według regulaminu:

• Wejdź na nasz fanpage: https://www.facebook.com/mmoplaya
  • Jeżeli jeszcze nas nie lubisz, to polub
  • Przejdź do pierwszego wyróżnionego wpisu "Najwyżej ocenione gry MMO w 12 kategoriach:"
  • Kliknij "udostępnij", zmień zasięg ze "Znajomi" na "Publiczny"
  • Kliknij udostępnij zdjęc
    Chodzi mi dokładnie o to powiększone na czerwno ponieważ "Publiczny jest tylko od 18 roku życia na fejsie to dowodzik :
    Jak ustawienie Publiczne funkcjonuje w stosunku do osób niepełnoletnich?

Osoby poniżej 18 roku życia mogą udostępniać treści wyłącznie znajomym swoich znajomych. Dlatego, jeśli osoby niepełnoletnie wybiorą ustawienie Publiczne jako swoje grono odbiorców, udostępnianie będzie ograniczone doznajomych znajomych, dopóki nie ukończą 18 roku życia. Natomiast gdy osoby dorosłe wybierają opcję Publiczne jako grono odbiorców, obejmuje ono wszystkich użytkowników Internetu.

Więc nie możecie zrobić tego inaczej :D ? Pozdrawiam iSmokeBleezys

Myślałem że tu chodzi o możliwość dostawania wiadomości od każdego, a tu takie buty. To samo u mnie, nie mam 18. A i zrobiłbym coś z multikontami ludzi.

Multi konta oczywiście nie powinny być brane pod uwagę, bo taki kowalski zrobi sobie 5-10 kont i ma prawie 100procentową szansę, że wygra chociaż jeden kluczyk.

Multi konta multi kontami, ale co jak ktoś nie używa w ogóle facebooka? Logiczne, że w takim przypadku musi jakieś konto założyć, żeby w ogóle wziąć w tym udział... Trochę słabo przemyślane "losowanie".

Może by się ktoś wypowiedział z Administracji :D

Dziwne że brak odpowiedzi ze strony administracji, w innych przypadkach reagują bardzo szybko. No cóż, koniec konkursu jutro o 19, może jeszcze się coś zmieni.

Pancze so jak kogz :wub: my go po dziurki w nosie mamy

w tym gdzie sie wybiera zasieg mam wybrac znajomy znajomych? nie mam czegos takiego jak publiczny :(

@up Pewnie jesteś za młody tak jak autor tematu. Macie ten sam problem.

Administracja powinna anulować ten konkurs. Najlepiej jakby któryś ze streamerów losował te klucze. Było by najuczciwiej.

A co do multikont to chyba na facebooku można zrobić maksymalnie 3-5 kont. Później proszą o numer telefonu aby zweryfikować konto.

3-5 konta to wystarczająca ilość aby zwiększyć swoje szansę na wygraną.

"Administracja powinna anulować ten konkurs. Najlepiej jakby któryś ze streamerów losował te klucze. Było by najuczciwiej." - Oczywiście.. ponieważ ludzie nie mają własnego życia i zajęć i będę siedzieć oglądać coś czego nie lubią tylko aby dostać kluczyk. Też byłem anty facebook ale jak mi zaczęło zależeć na kluczach np. (klucz do doty) to go założyłem i używam właśnie głównie w celach giveaway. Ich klucze ich zasady nie rozumiem po co ten płacz.... Pewnie jakby było rozdawanie na stronie to też by był podobny płacz, że giveaway jest na stronie a nie inaczej i to samo tyczy się streama...

"Osoby poniżej 18 roku życia mogą udostępniać treści wyłącznie znajomym swoich znajomych." - jestem ciekaw czy wiedzieli o tym i chcieli zapobiec "katastrofie" czy po prostu błąd i tyle.

"Multi konta oczywiście nie powinny być brane pod uwagę" - po co komu multikonto ? Można po prostu się zapytać znajomych "czy pomogą bo ich to nie kosztuje".

"Dziwne że brak odpowiedzi ze strony administracji" - Pewnie nie tyle administracja co redaktorzy. Myślisz, że chce im się odpowiadać na każdy temat "płacz" ?

Oczywiście.. ponieważ ludzie nie mają własnego życia i zajęć i będę siedzieć oglądać coś czego nie lubią tylko aby dostać kluczyk.

A co to ma do rzeczy? Podają dokładną godzinę, o której się zacznie losowanie i ludzie na nie przychodzą, biorą udział i wychodzą. Nikt im nie każe siedzieć i oglądać czegokolwiek czekając na losowanie...

@up no ale nie każdy ma właśnie czas być o wyznaczonej godzinie, praca i inne obowiązki. Oczywiście dla uczących się jest to dobre rozwiązanie bo wrócą do domu po 15 i mogą siedzieć ile dusza zapragnie ale nie każdy tak może.

Osoby poniżej 18 roku życia niech dodadzą komentarz "under 18", takie konta zostaną "dołożone" do puli losowania. W przypadku gdy ktoś napisze komentarz i jednocześnie udostępni publicznie wpis nastąpi wykluczenie z konkursu.

Masz na myśli o dodaniu komentarzu w tym poście który ja udostępnie i pojawi się na mojej tablicy tak?

nie, komentarz do wpisu na FB. Jakbyś zrobił to co powiedziałeś to bym o tym nie wiedział, bo udostępniasz wtedy wyłącznie dla znajomych :P

Witam jaest taki problem ponieważ według regulaminu:

• Wejdź na nasz fanpage: https://www.facebook.com/mmoplaya
  • Jeżeli jeszcze nas nie lubisz, to polub
  • Przejdź do pierwszego wyróżnionego wpisu "Najwyżej ocenione gry MMO w 12 kategoriach:"
  • Kliknij "udostępnij", zmień zasięg ze "Znajomi" na "Publiczny"
  • Kliknij udostępnij zdjęc
    Chodzi mi dokładnie o to powiększone na czerwno ponieważ "Publiczny jest tylko od 18 roku życia na fejsie to dowodzik :
    Jak ustawienie Publiczne funkcjonuje w stosunku do osób niepełnoletnich?

Osoby poniżej 18 roku życia mogą udostępniać treści wyłącznie znajomym swoich znajomych. Dlatego, jeśli osoby niepełnoletnie wybiorą ustawienie Publiczne jako swoje grono odbiorców, udostępnianie będzie ograniczone doznajomych znajomych, dopóki nie ukończą 18 roku życia. Natomiast gdy osoby dorosłe wybierają opcję Publiczne jako grono odbiorców, obejmuje ono wszystkich użytkowników Internetu.

Więc nie możecie zrobić tego inaczej :D ? Pozdrawiam iSmokeBleezys