Konkurs na klucz PoE

Witam. Jako że dostałem jeden darmowy kluczyk do zaproszenia znajomego, a że każdy z moich znajomych już ma, to postanowiłem podzielić się z ludziami tutaj :)

Konkurs będzie w formie quizu, dotyczącego gry Path of Exile! Chcę jedynie zobaczyć że ktoś, komu oddam klucz na prawdę interesuje się grą, i nie rzuci jej po dniu czy dwóch :)

Na PW proszę wysyłać mi odpowiedzi na następujące pytania:

1) Ile występuje klas postaci w Path of Exile?

2) Ile dostępnych aktów jest w CBT?

3) Ile mamy rodzajów skill stone'ów (Chodzi o kolory)?

4) Kto jest ostatnim bossem aktu I?

5) Ile występuje poziomów trudności?

Takie o pytania, może nie zostanę wyśmiany bo wymyśliłem na poczekaniu :PP

Na pytania proszę odpowiadać do jutra, maksymalnie do 12 w południe, jako że potem wyjeżdżam i wracam dopiero 27go, chyba że po świętach chcecie otrzymać keya :) Jeśli będzie więcej niż jedna poprawna odpowiedź, key zostanie rozlosowany.

Pozdrawiam oraz powodzenia! :)

Witam.

Poprawne odpowiedzi to:

1) Ile występuje klas postaci w Path of Exile? - 6 (Ranger, Marauder, Shadow, Templar, Witch, Duelist)

2) Ile dostępnych aktów jest w CBT? - 2 (The Shore i The Forest)

3) Ile mamy rodzajów skill stone'ów (Chodzi o kolory)? - 3 (Zielony, Niebieski, Czerwony)

4) Kto jest ostatnim bossem aktu I? - Merveil

5) Ile występuje poziomów trudności? - 4 (Normal -> Cruel -> Ruthless -> Merciless)

Oficjalnie ogłaszam, iż zwycięzcą konkursu został... SeneQ. Key został już przekazany.

Gratulacje, oraz Wesołych Świąt! :)

Witam. Jako że dostałem jeden darmowy kluczyk do zaproszenia znajomego, a że każdy z moich znajomych już ma, to postanowiłem podzielić się z ludziami tutaj :)

Konkurs będzie w formie quizu, dotyczącego gry Path of Exile! Chcę jedynie zobaczyć że ktoś, komu oddam klucz na prawdę interesuje się grą, i nie rzuci jej po dniu czy dwóch :)

Na PW proszę wysyłać mi odpowiedzi na następujące pytania:

1) Ile występuje klas postaci w Path of Exile?

2) Ile dostępnych aktów jest w CBT?

3) Ile mamy rodzajów skill stone'ów (Chodzi o kolory)?

4) Kto jest ostatnim bossem aktu I?

5) Ile występuje poziomów trudności?

Takie o pytania, może nie zostanę wyśmiany bo wymyśliłem na poczekaniu :PP

Na pytania proszę odpowiadać do jutra, maksymalnie do 12 w południe, jako że potem wyjeżdżam i wracam dopiero 27go, chyba że po świętach chcecie otrzymać keya :) Jeśli będzie więcej niż jedna poprawna odpowiedź, key zostanie rozlosowany.

Pozdrawiam oraz powodzenia! :)