Konkurs na najlepszy komiks związany z MMO

1.jpg

Wszystkich użytkowników z chociaż odrobiną zacięcia artystycznego zapraszamy do wzięcia udziału w naszym komiksowym konkursie. By móc wziąć udział w konkursie wystarczy stworzyć drobny (lub wieelki) komiks związany z tematyką gier MMO/MMORPG. Nie narzucamy Wam żadnych dodatkowych wytycznych gdyż liczmy na Waszą inwencję twórczą. Najważniejsze w tym wszystkim jest jednak to, by prace nie były plagiatami i zostały nadesłane w jednym z najpopularniejszych formatów graficznych: jpeg, jpg, gif lub png. Prace mogą zostać zrobione ręcznie (skan pracy) lub w formie typowo cyfrowej (photoshop, gimp, paint).

Nagrody:

- 1x Odtwarzacz MP3 Creative ZEN Style 300 8GB czarny (Isza nagroda)

- 1x Klawiatura dla graczy Klawiatura Genius SlimStar 335 Battle Craft (IIga nagroda)

- 3x Koszulki z logiem MMORPG.org.pl (wyróżnienia)

Regulamin i szczegóły tutaj: http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Konkurs-wymy-l-w%C5%82asny-komiks-i-zgarnij-nagrody

A ja jako były członek załogi mogę brać udział w konkursie czy raczej niet? ;d

@down, kay ;)

Nie jesteś w teamie więc możesz brać udział. Miejmy nadzieję, że takie stanowisko nie zaowocuje masowym opuszczaniem teamu.

Mogą być postacie z 4chana (PedoBear, Reaction Guys, Troll face itd....)?

Z tego co widzę to tak...nie narzucili w końcu wytycznych co do tego. Jedyne co to ma być w tematyce mmo - zresztą chyba umiesz czytać :lol:

Walczylem jak lew, aby nie bylo tych postaci z 4chan, ale przegralem batalie z reszta teamu dowodzona przez Kozaka : (.

Tematyka mmo jest ogólna, tak więc, mamy prawo skupiać się na jednym mmo czy może na samym gatunku ogólnie, jak mówi nazwa?

Nie abym potrzebował jakiejkolwiek nagrody (miesiąc temu wymieniałem klawiaturę, moja mp3 mnie zadowala, a koszuli mam już masę) ale może zrobię sobie komiks i umieszczę go tutaj jako zachętę dla innych do udziału.

To dobrze że taki konkurs może napisze coś :D

Kto jest koordynatorem konkursu ?

Konkurs dobiegł końca. Poziom prac pozostawia wiele do życzenia. Teraz parę dni na ocenę przez redakcję i ogłaszamy wyniki.

1.jpg

Wszystkich użytkowników z chociaż odrobiną zacięcia artystycznego zapraszamy do wzięcia udziału w naszym komiksowym konkursie. By móc wziąć udział w konkursie wystarczy stworzyć drobny (lub wieelki) komiks związany z tematyką gier MMO/MMORPG. Nie narzucamy Wam żadnych dodatkowych wytycznych gdyż liczmy na Waszą inwencję twórczą. Najważniejsze w tym wszystkim jest jednak to, by prace nie były plagiatami i zostały nadesłane w jednym z najpopularniejszych formatów graficznych: jpeg, jpg, gif lub png. Prace mogą zostać zrobione ręcznie (skan pracy) lub w formie typowo cyfrowej (photoshop, gimp, paint).

Nagrody:

- 1x Odtwarzacz MP3 Creative ZEN Style 300 8GB czarny (Isza nagroda)

- 1x Klawiatura dla graczy Klawiatura Genius SlimStar 335 Battle Craft (IIga nagroda)

- 3x Koszulki z logiem MMORPG.org.pl (wyróżnienia)

Regulamin i szczegóły tutaj: http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Konkurs-wymy-l-w%C5%82asny-komiks-i-zgarnij-nagrody