Konkurs Razer

Witajcie!

Razer organizuje konkurs League of Legends, ktory polega na tym, ze ktora druzyna szybciej uzbiera 5000 ludzi, wygrywa skorki do lee sina + losowanie 5 nagrod rzeczowych w obu druzynach.

Aby przyspieszyc, proponuje abyscie wszyscy klikali w Blue team :)

http://www.razerzone.com/bealegend

mozna gdzies sprawdzic ile juz osob glosowalo?

Czyli pierwsze 5 tys osób co zagłosuje np na blue to dostanie na 100% skórkę do lee sina? Jutro już zapewne będą wyniki ;D

Nie wiem, jak kliknalem - to wyskoczylo First Blood - your team has scored early advantage, keep the pressure up, and make sure not to fall behind.

Wiec wnioskuje ze Niebiescy wygrywaja :)

tez dalem na niebieskich

Czyli pierwsze 5 tys osób co zagłosuje np na blue to dostanie na 100% skórkę do lee sina? Jutro już zapewne będą wyniki ;D

Nie, wygrywa ta drużyna, która uzbiera pierwsza 5 tysięcy osób, ale po uzbieraniu takiej ilości do 22 kwietnia można nadal się w tym rejestrować, ponieważ nie będzie do tej daty wiadomo która drużyna wygrała. A następnie ze wszystkich osób, które do 22 kwietnia zagłosowały na daną drużynę zostanie wylosowane te 5 tysięcy kodów do Lee Sina.

Mi po wybraniu niebieskich pojawia się tylko w tamtym miejscu przycisk "lajk" z fejsa. Też tak macie?

65721781571153828996.jpg

Ja mam takie coś, to oznacza, że się dostałem?

Jak lajkniesz to bedzie takie cóś Trzeba Lajka dać firstblood-img.png

You have joined the

blue-team-tag.png

First Blood.

Your team has scored an early advantage, keep the pressure up, and make sure not to fall behind.

A mi się nic nie wyświetla, hm.

Dołączyłem do niebieskiej mafii :D

5,000 Dragon Fist Lee Sin skin codes to be given at random to members of the winning team

Chyba nie do końca jest tak jak mówisz opie.

Dałem na niebieskich i "liknołem" lecz nic mi się nie wyświetliło ! PYTANIE : Czy jeżeli nie mam lee sina to mój kod ( jeżeli dostanę ) przepadnie na zawsze , czy będę mógł go wykorzystać później lub dostanę po wpisaniu kodu wraz ze skórką bohatera ( Jak to jest przy darmowej tristanie i alistarze )

Po wpisaniu kodu odblokujesz postac i skorke, tak mi sie przynajmniej wydaje :D

Żeby pokazało się to Firsto Blood itd. trzeba kilknąc "like".

2,278,082 people like this. T^T

2,278,082 people like this. T^T

2mln ludzi lubi strone Razera a nie ten konkurs.. sam konkurs jest dość nowy..wiec nie będą losować z 2mln ludzi :OO

Ludzie, przecież jest napisane, że rozdadzą 5k skórek losowym postaciom. Wystarczy przeczytać.

Jak na samym poczatku czytalem, to bylo wlasnie napisane ze dla peirwszych 5k ludzi. Moze zauwazyli, ze szybko ludzi im przybywa i zmienili to.

Jak ktoś wygra to gdzie ten kod wyślą?

obstawiam ze pojawi sie w tej aplikacji, albo przez wiadomosc na facebooku

Jeszcze miesiąc czekania :( , a szanse na dostanie skina maleją ;_;