KONKURS! World of Warcraft oraz Starcraft II

Witam, jako iż otrzymałem grę World of Warcraft Cataclysm,otrzymałem trzy cd-keye dla znajomych.Dwa cd-keye są do WOW'a zaś jeden do Starcrafta II (wszystkie trzy umożliwiają granie przez 2 tygodnie)Jeżeli chcesz otrzymać te keye,napisz w komentarzach dlaczego właśnie ty chcesz je otrzymać.

P.S. Każdy gracz może otrzymać po 1 keyu,no chyba ,że tekst będzie ciekawy dorzucę cd keya od Starcrafta II .A więc "klawiatury w dłoń" i zabierajcie się do pisania.

Ja powinienem otrzymać te keye, ponieważ bardzo lubię Blizzarda (mam wszystkie gry) i u mnie te klucze, nie zmarnowały by się ^^ Hmm gdybym dostał key, napewno ucieszyłbym się zrobię dla nich ołtarzyk i będzie fajnie :) Co mogę jeszcze powiedzieć aa jesteś bardzo faaajny :rolleyes: Do tego w końcu byłbym spełniony aaahh... To tyle.

Może ja gdyż nigdy nie grałem w WOWa ;)

Użytkownik R4z3r otrzymuję jeden cd-key do gry World of Warcraft.Klucz zostanie wysłany prywatną wiadomością.

Witam,

Chciałbym otrzymać jeden klucz. Dlaczego? Otóż dlatego, że od zawsze miałem chęć pogrania na oryginalnym serwerze, a do tej pory nie stać mnie było by zacząć grać. W tej chwili planuje kupno pre-paidu, ale te 14 dni pomogło by mi poznać lepiej grę i nie zmarnowałbym pieniędzy na pre-p'ka siedząc w WarCraftowej stolicy i pisząc na czacie jak i co ogarnąć...

Mam nadzieje, że będe jednym z tych, którzy wygrają.

Tak samo jak sobie, życzę wszystkim uczestnikom wygranej.

Pozdrawiam,

Qadrin.

Użytkownik Qadrin za jakże szczerą odpowiedź otrzymuję cd keya.Klucz zostanie wysłany pw.

Witam,

Ja również z przyjemnością za nużył bym się w świat World Of Warcraft. Aktualnie posiadam konto starter, więc z przyjemnością zagrałbym w pełną wersję gry. Kocham fantastykę wykreowaną przez blizzard ( poczynając od kultowego diablo, które wiele razy zaliczyłem na moim szaraku ) .

Jestem nowy na forum, wcześniej przeglądałem jedynie stronę główną, więc witam wszystkich użytkowników FORUM:)

Pozdrawiam

przykro mi Cattody nie zaimponowałeś mi swoją wypowiedzią.Pobądź trochę dłużej na forum nie myśl,że dam komuś obcemu keya.Sorka ;/

W porządku, aż tak bardzo mi się nie spieszy do WoWa

dobrego:)

UWAGA!UWAGA! Został jeszcze tylko jeden klucz do gry Starcraft II

Witaj Har0th

Bardzo chciałbym otrzymać ten key ponieważ chce przetestować SC 2 , nie mam narazie pięniędzy na tą gre , lecz zamierzam kupić pre-paida. Byłbym Ci bardzo wdzięczny , cóż może się uda , z góry bardzo dziękuje , możesz mi uwierzyć na słowo. BTW. prowadze nawet stronę o sc2 , cod , cs także moge podesłać na pw ;)

Może jeszcze napisze że grałem w 2 tytuły od blizza:

-WoW

-Starcraft I

Pozdrawiam

freNZI

Skoroś takim wielkim fanem jest niech ci będzie dam ci tego cd-keya -.- .Zara dotrze na poczte do ciebie.

Konkurs WOWA oraz SC II ogłaszam za zakończony .A oto zwycięscy.

-tomqss123

-Qadrin

-R4z3r

Gdy zdobędę jakiekolwiek inne keye ponownie będzie konkursiwo. Pozdro

P.S. Temat można zamknąć.

Temat został zamknięty. Powód: :)

Temat został zamknięty. Powód: :)

Witam, jako iż otrzymałem grę World of Warcraft Cataclysm,otrzymałem trzy cd-keye dla znajomych.Dwa cd-keye są do WOW'a zaś jeden do Starcrafta II (wszystkie trzy umożliwiają granie przez 2 tygodnie)Jeżeli chcesz otrzymać te keye,napisz w komentarzach dlaczego właśnie ty chcesz je otrzymać.

P.S. Każdy gracz może otrzymać po 1 keyu,no chyba ,że tekst będzie ciekawy dorzucę cd keya od Starcrafta II .A więc "klawiatury w dłoń" i zabierajcie się do pisania.