Konkurs - wyzwanie

Konkurs - wyzwanie polega na odgadnięciu ostatniego znaku w cd keyu z humbla origina no oczywiście jeżeli odgadniesz to wykorzystujesz klucz, wszystkich chętnych proszę o napisanie tutaj o wzięcie udziału, o 15:00 dzisiaj roześle na pw screen z keyami origin humbla z przykrytymi ostatnimi znakami.

Warunek: posiadanych 20 postów.

Jeżeli ktoś wykorzysta dany klucz może napisać tutaj który.

Jednak ponad 20

Ok to wchodzę

31 możliwości, tak? Znaki alfabetu łacińskiego i cyfry od 0 do 9. Na pewno ktoś wygra :)

Ale jestem głupi. Sorki.

AAAAAAA, zgłaszam się.

Dołączam się.

Też się zgłoszam ;p

Biorę udział :D

Zgłaszam się.

A co mi tam... to ja też.

To i ja xD Chcę wziąć udział

Update: o 15 roześle screen, a o 15:10 wkleje tutaj.

4/6 gier, wszystkie kody wykorzystane, dzięki za gry :)

http://i39.tinypic.com/2mfkn12.png, posiadam także drugi zestaw taki kluczy jeżeli ktoś jest zainteresowany wymianą na coś “Wartościowego” to zapraszam na pw najbardziej przedmioty z doty 2 mnie interesują ; )

Mam 2 gry: Mirror Edge Dead Space. Kurde, wszystkie już były zajęte >,<

Zią... tak się nie robi. Jak się ustawia konkurs na daną godzinę to tak jest. Ja czekam na 16, teraz sobie odświeżam forum i wszystko jest, i WSZYSTKIE klucze są wykorzystane. 2 klucze zgadłem... Jednak WYKORZYSTANE.

Kolega ci mówi, że spotykacie się o 15. Mówisz... Okej czemu nie. Przychodzisz na 15, a on ci wysyła SMS'a z treścią, że jednak na 16 bo "Jego sytuacja"

Większość pewnie w nieświadomości w coś gra, przychodzą o 16 i NI MA kluczy.

@UP też chciałem Mirror Edge, jednak wykorzystany przez ciebie !!

Radelf ja mam reszte gier, jescze raz dzięki autorze za gry :P

Można się zamieniać grami lub oddać te gry na inne konto ?

No cóż posiadam jeszcze drugi zestaw takich kluczyków ktoś zainteresowany zapraszam na pw może się jakoś dogadamy ; ), trzeba sprawdzać na bieżąco forum bo nie wiadomo co gdzie i kiedy, wybacz.

Zgłaszam swoją kandydaturę !! :)

Wszystko chyba już wykorzystane :( a szkoda bo chciałem w końcu wypróbować dead space 1 i 3.

Ah widzę chętnych na mirror's edge posiadam jeszcze konto z Battlefieldem 3 i owym mirror's edge ; ) zapraszam na pw w razie czego.