W pracach pisemnych jestem cinki, a taki filmik czy screen to jest coś dla mnie. Co do nagród. Mi przydała by się płyta główna bo mam tą. Nagrody rzeczowe nie są tu na miejscu. Dajmy, że masz taką płyte jak ja i dostajesz tą kartę to co zrobisz?? kupisz płytę + procek i ramy i wyniesie cie to 100 zł czy ją sprzedasz?? Ja bym sprzedał bo nie stać mnie na rozbudowę kompa. Gdybym dostał 100kk w Cabalu ( cena 60 zł ) był bym uradowany, ponieważ 100kk to nie mało. Nagrody jako gry?? Nie. Należę do tych graczy co gry typu ME, DA, Crysis nie pójdą.
Konkursy
A wpadło Ci do głowy, że 95% użytkowników nie gra w Cabala i dla nich takiego rodzaju nagrody są również bezsensowne? Albo po co dać nagrodę w postaci miesięcznego abonamentu do AoC, jak gra w nią pewnie jeszcze mniej osób. No i na koniec stara prawda: "Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby".
No i Cree wyjechał Wam wszystkich z czymś, co powinno Was uciszyć .
Powinniście się w ogóle cieszyć z tego, że wam pogratulują wygranej! A nie o jakichś ********nych nagrodach gadacie... To ma być zabawa która ma za zadanie zdobycie większej ilości użytkowników (jeśli się pomyliłem, to możecie po mnie jechać XD).
Możnaby je organizować o wiele częściej, i to nie tylko takie jak mmo maniac, ale także dotyczące konkretnej gry, w której nagrodami byłyby przedmioty z item shopu. Takimi konkursami mogłyby być na przykład zawody na najlepszego screena z gry, najlepszy film, opowiadanie itd.