Konkursy

W pracach pisemnych jestem cinki, a taki filmik czy screen to jest coś dla mnie. Co do nagród. Mi przydała by się płyta główna bo mam . Nagrody rzeczowe nie są tu na miejscu. Dajmy, że masz taką płyte jak ja i dostajesz tą kartę to co zrobisz?? kupisz płytę + procek i ramy i wyniesie cie to 100 zł czy ją sprzedasz?? Ja bym sprzedał bo nie stać mnie na rozbudowę kompa. Gdybym dostał 100kk w Cabalu ( cena 60 zł ) był bym uradowany, ponieważ 100kk to nie mało. Nagrody jako gry?? Nie. Należę do tych graczy co gry typu ME, DA, Crysis nie pójdą.

A wpadło Ci do głowy, że 95% użytkowników nie gra w Cabala i dla nich takiego rodzaju nagrody są również bezsensowne? Albo po co dać nagrodę w postaci miesięcznego abonamentu do AoC, jak gra w nią pewnie jeszcze mniej osób. No i na koniec stara prawda: "Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby".

No i Cree wyjechał Wam wszystkich z czymś, co powinno Was uciszyć :P.

Powinniście się w ogóle cieszyć z tego, że wam pogratulują wygranej! A nie o jakichś ********nych nagrodach gadacie... To ma być zabawa która ma za zadanie zdobycie większej ilości użytkowników (jeśli się pomyliłem, to możecie po mnie jechać XD).

Możnaby je organizować o wiele częściej, i to nie tylko takie jak mmo maniac, ale także dotyczące konkretnej gry, w której nagrodami byłyby przedmioty z item shopu. Takimi konkursami mogłyby być na przykład zawody na najlepszego screena z gry, najlepszy film, opowiadanie itd.