@Up ja mam ps i jakie kilka godzin??? U mnie trwają one zaledwie kilka minut.
Konsola pomoc w wyborze
Jak nie włączysz ps3 przez 2 miesiące to troche poczekasz.
nie jestem właścicielem obu konsol ,ale grałem na XBox'ie i PS3 i moim skromnym zdaniem PS3 to lepsze rozwiązanie ,obsługa nie jest skomplikowana żadnych pakietów gold ani nic nie potrzeba ,odpalasz gre i grasz.Kolejna zaleta to pady które są wg mnie wygodniejsze niż te od xboxa ale to kwestia pewnie tego że przyczaiłem się do tego kształtu posiadając konsole ps1 i ps2.
Co do xboxa zawsze były z nim jakieś problemy ....małe dyski, jakies aktualizacje...niewygodne menu no i te pady od których ręka mnie boli ale to tylko i wyłącznie moja opinia
Jest jeszcze jedna kwestia ponieważ znam mnóstwo ludzi którzy sie napalili na konsolke kupili ją i teraz stoi i się kurzy. Tak więc jeżeli chcesz kupić konsole żeby zagrać raz na jakiś czas ,ze znajomymi czy poprostu z nudów to wybór konsoli tak naprawdę niema znaczenia microsoft i sony to światowi liderzy w produkcji konsol ,oboje mają swoich zwolenników którzy mogą się kłócić w nieskonczoność który produkt jest lepszy
Osobiście polecam sony Pozrawiam
Dzięki wszystkim za odpowiedź, graliśmy dzisiaj na Xbox-ie (co prawda dostałem 4-0 od niej w boksie) to tak jak ktoś napisał że kinekt nie łapie szybkich ruchów to nie prawda... Przy mocnym i szybkim zamachu podczas gry w tenisa bardzo dobrze łapało. Pady równie wygodne.
Każda konsola widzę że ma swoje + i -, dlatego też postanowiliśmy zakupić obie konsole najpierw Xbox-a później PS-a
Dzięki wielkie jeszcze raz za wasze opinie.
By nie robić kolejnego tematu i zaśmiecać forum napisze tutaj.
Mam kolejne pytanie dotyczące konsol. A mianowicie, szukam zestawów ! konsola + kinect + 2 pady + jakieś gry... i tutaj pojawia się problem zestawy nie oferują nam żadnych przynajmniej dla mnie fajnych gier.. Czy znacie jakiś sklep który składa zestawy na zamówienie ? Ewentualnie gdzie mogę dobrać sam gry do zestawu. Jestem świadom że i cena będzie wyższa
Witam, po ostatniej wizycie wraz z partnerką w klepie mediaexpert gdzie mieliśmy okazję zagrać sobie na Xbox-ie ma luba stwierdziła że chce taką ^^
Niestety nie jestem w temacie konsoli wgl sie na tym nie znam miałem ps1/ps2 i nic więcej później tylko PCty.
I tutaj moja prośba, pomóżcie wybrać ^^
PS3 ! czy XBOX
Proszę wypisać wady i zalety.