Konsole

Jako że to dział hydepark to chyba może być taki temat :D

więc, nie samymi MMO żyje człowiek, nie samym PC żyje człowiek itp. itd.

Czy posiadacie jakieś konsole jeśli tak to jakie i jakie są na wasze ulubione gry na nie? :)

Ja jestem szczęśliwym (i to bardzo) posiadaczem PSP (PlayStation Portable), przenośnej konsolki PlayStation.

Ulubione gry - tu by sie szło zastanowić bo w dużo gier nie grałem ale na pewno THPS 8, God of War, Tekken 5: DR, PES 2009

i przymierzam się do kilku innych gier, m.in. Final Fantasy VII: Crisis Core

teraz Wy się pochwalcie :D

PS. Mam PSP 2004 z CFW 5.00 M33-4 (wtajemniczeni wiedzą o co biega ^^)

Ja posiadam PS2 Slim(ale teraz ma go mój brat w akademiku :D) moja ulubiona gra hmm Killzone i Black Monday

ja mam PS2 i PSP z emulatorem na PSX :P ale glównie gram na PC

ps2 slim oczywiscie

w tej chwili bez konsoli, ale w przyszlosci, mam zamiar kupic konsole (jak wyjdzie jakas nowa generacja), bo PC juz mnie dobija-.=.

ah, bym zapomnial. posiadam starego gameboy colour i gram na niego w pokemon yellow :P

A miał ktoś styczność z Xbox'ex 360?

Bardzo mnie ta konsola interesuje, może ktoś coś o niej więcej wie?

A miał ktoś styczność z Xbox'ex 360?Bardzo mnie ta konsola interesuje, może ktoś coś o niej więcej wie?

wydajnosciowo nie tak dobra jak PS3 "niby" bo tak na serio roznicy nie widac. Ogolnie to to samo. Zalezy od gustow :). Ja bym bral PS3 gdyby nie pare wad :P ktorych nie posiada Xbox :D. Nie bede mowil jakich bo se ludzie cos pomysla :P

Mam PS2 i ostatnie części Final Fantasy, polecam :) Na PsP polecam Def Jam: Vendetta (choć sam nie mam, to grałem w wersję na Ps2).

Jestem posiadaczem Xboxa 360 i jestem bardzo zadowolony. Aktualnie gram w Mirrors Edge i Fable II, szczególnie fajnie pobawic mozna się grając z innymi graczami przez Xbox-Live

ok dzięki ;]

ja obecnie męczę na PSP Final Fantasy VII Crisis Core (piękna gra), God Of War i Tekkena DR (ale nie mam już do niego sił O_o)

Jako że to dział hydepark to chyba może być taki temat :D

więc, nie samymi MMO żyje człowiek, nie samym PC żyje człowiek itp. itd.

Czy posiadacie jakieś konsole jeśli tak to jakie i jakie są na wasze ulubione gry na nie? :)

Ja jestem szczęśliwym (i to bardzo) posiadaczem PSP (PlayStation Portable), przenośnej konsolki PlayStation.

Ulubione gry - tu by sie szło zastanowić bo w dużo gier nie grałem ale na pewno THPS 8, God of War, Tekken 5: DR, PES 2009

i przymierzam się do kilku innych gier, m.in. Final Fantasy VII: Crisis Core

teraz Wy się pochwalcie :D

PS. Mam PSP 2004 z CFW 5.00 M33-4 (wtajemniczeni wiedzą o co biega ^^)