Cóż... Ja posiadam PS2, oczywiście nieprzerabianą. Gdzieś z 5 tyś poszło na gry. Aktualnie zamierzam kupić PS3 lub Xbox'a 360 z kinectem.
Konsolety
Ja w weekend kupiłem Xboxa, na razie mam tylko Crackdowna -.-
W weekend kupuje Assassin Creed 2, potem przymierzam się do Jast Causa 2 lub Red Dead Redemption, co wybrac? :F
Tylko jeszcze przestawic sie z klawiatury i myszki na pada >.>
...potem przymierzam się do Jast Causa 2 lub Red Dead Redemption
Lepiej Red Dead Redemption, dobra gra.
OFFTOP@ szkoda, że tego wątku nie widzi Toper z Onetu xDD
Ja na konsoli grałem jakies 4 lata... najpierw był Mario Bros, potem Contra.... aj.... ile ja godzin i padów roztrzaskałem... Wtedy nie liczyły się grafika, wymagania sprzętowe, mozliwosc multiplayera....
Czemu to zatracilismy...??
Pegazus RLZ!
Tamte gry były lepsze(nie graficznie) ,od niektórych które dzisiaj wychodzą.
Zastanawiam się, dlaczego tu brak tematów o konsolach i grach na nie. Czyżby komputer tak bardzo wyprzedził konsole? Przecież to konsole są główną domeną gier, a tu tak pusto. Temat rozpocząłem tak, a nie inaczej, bo jestem podirytowany tą sytuacją. ;D
Czy już nikt nie pamięta o PSX, PS2? Jeśli chodzi o mnie, to mam obie konsole, lecz tylko PS2 przetrwał próbę czasu. PSX leży gdzieś zakurzony w szafie, zepsuty. Ale mam zamiar zainwestować w wymianę części, bo w końcu liczy się klasyka.
Jeśli już założyłem ten temat mając nadzieję, że się utrzyma, to pierwsze pytanie do Was. Co myślicie o konsolach i grach na nie? Jakie gry polecacie lub do których macie duży sentyment?