Konta steam - za darmo

A macie może starszego Tomb Raidera? Tego z 2013?

Witam bardzo chciałbym dostac dostęp do jakiegoś konta z GTA V. Jeśli chcodzi o kupno konta, niestety nie posiadam konta bankowego. Jedyna forma płatności jaką mogę zaoferować to sms premium. Wszelkie dane można pisać na pw jak i w tym temacie. Co do GTA Online istnieją już modyfikacje które swego czasu działały, zanim wyszedł update do gta ;/. Z góry dziękuje za jakąkoliwek odpowiedź i Wesołych Świąt 

Idziesz do banku prosisz o druczek do przelewu i mozesz sobie oplacic, a jak cos kupujesz na necie bierzesz przelew tradycyjny i masz tam dane wpisujesz je na ten druczek dajesz pani w okienku i czekasz az zaksieguja

jeżeli ktoś ma login i hasło do warhammera total war prosze o pw :) Dziękuję

Ktoś Football managera posiada? Błagam powiedzcie że tak i dajcie 17 :)

Ja także poprosze o Warhammera tu lub na pw.

Ma ktoś gta 4 na steam?

Poda ktoś konto do steama z gra CS:GO + email żebym zmienił maila i haslo bede bardzo wdzięczny bo nie mam kasy na konto na steam z cs

Szukam konta steam z csgo jesli ktos ma takie nie potrzebne konto niech poda passy i maila żebym haslo zmienił i maila na steam bede bardzo wdzięczny bo nie ma kasy na konto i zeby csgo kupic prosze o konto z csgo albo z gta4 lub hurtwordl albo sniper elite lub H1Z1 King Of The Kill albo H1Z1 Just Sirvival

Ale ty masz pojęcie że to tak nie działa, tak?

Ps. Żałosny troll + powinieneś dostać warna za spamowanie.

Kto ja?

ma ktos konto z csgo i prosze o zdjęcie steam guarda zebym kodu nie wpisywal

Możesz tak spamić tylko 1 raz na 48h, więc proszę zaczekaj te 2 dni przed kolejnym podbiciem tematu

Cześć ostatnio kupiłem sobie konta steam za 3zł, tutaj udostępniam passy do tych kont, wszystko ładnie normalnie działa, gram ja i kolega, pewnie sporo innych osób też.

DOOM 2016 STEAM Login:gamesms05 Hasło:Doomik123

Wiedźmin 3 KREW I WINO+ 16 DLC STEAM LOGIN:gamesaccount000 HASŁO:Dzikigon123!

Football Manager 2016 STEAM LOGIN:gamesaccount60 Hasło:Footakagames1234!

Total War:Warhammer+DLC STEAM LOGIN:gamesaccount06 Hasło:Homefront1111!

Sherlock Holmes:The Devils Daughter STEAM Login:gamesaccount0012 Hasło:Sherlock1345!

TROPICO STEAM Login:gamesaccount0016 Hasło:Tropico51234!
Total War ATTILA STEAM Login:gamesaccount0017 Hasło:Totalwar1122!
Homeworld:Deserts of Kharak +4DLC STEAM Login:gamesaccount0019 Hasło:Homeworld112244!
LEGO Gwiezdne wojny:Przebudzenie Mocy STEAM Login:gamesaccount0021 Hasło:Legostarwars123!
The Technomancer +DLC STEAM Login:gamesaccount0020 Hasło:Thetechnomanacer11225!
GRAND THEFT AUTO V STEAM Login:minecraftsms4 Hasło:Darcibez123
CITIES SKYLINES DELUX STEAM Login:gamesaccount0018 Hasło:citis1234!
FARMING SIMULATOR 2015 + DLC STEAM LOGIN:gamesaccount0022 Hasło:Farming12345!

Pobieracie i gracie, gdyby ktoś kupił w taki sposób Far Cry Primal, Just Cause 3 i chciałby się podzielić to poprosiłbym na PW albo tutaj :)

@jesli administracja ma z tym problem proszę usunąć temat.

ma ktoś konto z far cry 4 które działa? Mogę dać wiedźmina na gogu-konto jest moje więc działa. Pv poprosze