Farcry ma Guarda
Konta steam - za darmo
Farcry ma Guarda
Napisałem do sprzedawcy ale konto do Primala kupowałem gdzieś na początku roku więc nie spodziewałbym się odpowiedzi a drugiego konta do tej gry nie mam niestety
Jeżeli ktoś ma konto z God Eater 2 to chętnie wypożyczę, dosłownie żeby sprawdzić, czy pójdzie na moim laptopie ^^
Mam tak samo tylko że z deus exem
Dziwne u mnie działa na pewno dobrze skopiowałeś? https://scr.hu/zWVBRM
Grę pobrałem i gdy ją odpalam to wyskakuje komunikat :
Currently your game purchase cannot be re-validated successfully, please wait 24 hours and try again
Czyli aktywowało ją dzisiaj 5 osób już.
Musisz spróbować następnego dnia
A nie lepiej naprawdę zapłacić już te 3/5zł, albo zwyczajnie ściągnąć pirata (bo udostępnianie konta to też jakby piractwo) skoro już nie chcemy rzeczywiście kupować czegoś, to chociaż nie marudzcie, że coś nie działa. Eh... Zawsze jak znajduje się okazja na coś darmowego, to ludzie biorą i jeszcze marudzą jak nie działa.
lel co za hipokryta Przepraszam nie moglem sie powstrzymać.
By to nie był offtop: Niech Odyn, Wielcy przedwieczni i Zeus was poblogoslawia
lel co za hipokryta Przepraszam nie moglem sie powstrzymać. By to nie był offtop: Niech Odyn, Wielcy przedwieczni i Zeus was poblogoslawia
Rozumiem, że możesz nie wiedzieć co to hipokryzja, ale skoro już użyłeś tego słowa, to może wyjaśnij co chciałeś przez to powiedzieć.
Jeżeli ktoś ma konto z God Eater 2 to chętnie wypożyczę, dosłownie żeby sprawdzić, czy pójdzie na moim laptopie ^^
Podbijam, ta sama prośba z mojej strony.
Gierka ma D, więc nie ma możliwości "przetestować" jej w inny sposób. Działa jednakże family sharing, więc całość będzie miało charakter w 100% bezpieczny.
W zamian mogę udostępnić coś z mojej kolekcji (kolekcja dostępna w podpisie -> po prawej klikamy "Gry")
edit: Już nieistotne, pewien użytkownik tego portalu (który chce pozostać anonimowy) podarował mi klucz do tej gry. Jeszcze raz dzięki kolego
Znalazłyby się może Simsy 4?
Jak ktos by mial do udostepnienia warhammera total war poprosilbym
Może ktos ma jescze konto z GTA 5 bardzo prosze
Wielkie dzięki za gry sareth. Mad Max | WestSideShopMADM4X:rMThbHNso8 posiada: Forsaken Uprising ; Mad Max ; Car Mechanic Simulator 2015.
Ma ktoś jakieś konto z GTA V??
czy mógłby mi ktoś podać działające passy do Far Cry 4? na pw lub w temacie. Z góry dzięki
Witam bardzo chciałbym dostac dostęp do jakiegoś konta z GTA V. Jeśli chcodzi o kupno konta, niestety nie posiadam konta bankowego. Jedyna forma płatności jaką mogę zaoferować to sms premium. Wszelkie dane można pisać na pw jak i w tym temacie. Co do GTA Online istnieją już modyfikacje które swego czasu działały, zanim wyszedł update do gta ;/. Z góry dziękuje za jakąkoliwek odpowiedź i Wesołych Świąt
jak by ktoś miał lub znał jakieś konto gdzie można by wypróbować Total war Warhammer to był bym wdzięczny, ponieważ myślę nad zakupem ale nie wiem czy mi będzie zadowalająco działać.
A właśnie znalazłem takie konto jak ktoś chce pograć.
Life is strange:
lifeisstrange013 @L@tavi@
Ktos udostepni Football Managera 16 lub 17? Chcialbym przetestowac przed zakupem. Zwlaszcza 2017.
Cześć ostatnio kupiłem sobie konta steam za 3zł, tutaj udostępniam passy do tych kont, wszystko ładnie normalnie działa, gram ja i kolega, pewnie sporo innych osób też. DOOM 2016 STEAM Login:gamesms05 Hasło:Doomik123 Wiedźmin 3 KREW I WINO+ 16 DLC STEAM LOGIN:gamesaccount000 HASŁO:Dzikigon123! Football Manager 2016 STEAM LOGIN:gamesaccount60 Hasło:Footakagames1234! Total War:Warhammer+DLC STEAM LOGIN:gamesaccount06 Hasło:Homefront1111! Sherlock Holmes:The Devils Daughter STEAM Login:gamesaccount0012 Hasło:Sherlock1345! TROPICO STEAM Login:gamesaccount0016 Hasło:Tropico51234! Total War ATTILA STEAM Login:gamesaccount0017 Hasło:Totalwar1122! Homeworld:Deserts of Kharak +4DLC STEAM Login:gamesaccount0019 Hasło:Homeworld112244! LEGO Gwiezdne wojny:Przebudzenie Mocy STEAM Login:gamesaccount0021 Hasło:Legostarwars123! The Technomancer +DLC STEAM Login:gamesaccount0020 Hasło:Thetechnomanacer11225! GRAND THEFT AUTO V STEAM Login:minecraftsms4 Hasło:Darcibez123 CITIES SKYLINES DELUX STEAM Login:gamesaccount0018 Hasło:citis1234! FARMING SIMULATOR 2015 + DLC STEAM LOGIN:gamesaccount0022 Hasło:Farming12345! Pobieracie i gracie, gdyby ktoś kupił w taki sposób Far Cry Primal, Just Cause 3 i chciałby się podzielić to poprosiłbym na PW albo tutaj @jesli administracja ma z tym problem proszę usunąć temat.
Czy jest jakieś konto z grą Jalopy?