Sprzedam konto, czysciutkie tylko z aoc. Mogę wystawić na allegro/olx ale ponosisz koszta prowizji, tak to blik 50 zł i twoje (Login + hasło, mail + hasło i wszystko możesz sobie pozmieniać). PW bądź odpowiedz w temacie. Gierka nie przypadła mi do gustu a może komuś się przyda konto po taniości.
Konto AOC po taniości
Sprzedaż konta na steam jest nielegalna i było nie kupować tego gówna jak teraz chesz to gówno sprzedać wraz z kontem
Niemożliwe
zgłoś mnie na policje w taki razie skoro to nielegalne xD
@gibolxd policja g ci zrobi ale support steam już tak ale tak cię nie zgłoszę bo jak to mówie nie mój cyrk nie moje małpy bo steam tak sam cie zbanuje
Aktualizuj cenę bo na g2g od resellerów z dobrymi opiniami można za 46pln kupić xD
@Fupidox Ale tam masz małe prawdopodobieństwo, że dostaniesz bana albo konto zostanie ci odebrane, bo ktoś napisze do supportu, że ukradli mu konto.
z prowizjami akurat 50 wyjdzie 
od zawsze pozbywam sie tak gierek w które nie gram, zadne konto nie zostalo zbanowane ale matrius z forum mmo wie najlepiej xD
@gibolxd To po jakiego ch*ja kupujesz gry, skoro sprzedajesz konta? Właśnie na Steamie jest piękne to, że możesz posiadać 300–2000, a nawet więcej gier. Ja na swoim koncie też mam 2–10 gier, których zakupu żałuję, ale nie sprzedaję konta z tego powodu — mimo że w wiele z nich już nigdy nie zagram, po prostu zostawiłem je na Steamie.
A jeśli mówisz, że robiłeś to wiele razy, to pokazuje tylko, że albo jesteś dzieckiem, które ma bogatych starych, albo osobą, która nie potrafi zaakceptować, że kupiła grę, w którą już nigdy nie zagra.
PS: tak jak ci mówiłem — mnie to gówno obchodzi, ile kont sprzedałeś. Nadal tylko udowadniasz, że ta gra to gówno, a te niby 200k sprzedanych sztuk podawane przez devów to bujda na resorach.
I tak nikt ci tego gówna nie kupi, skoro każdy wie, że ta gra to scam. Jedyne osoby, które się pojawią, to te, które zgłoszą ci konto. Polecam ci już nigdy nie kupować gier, bo znowu będziesz musiał sprzedawać konto.
jako że święta to będę dobry i zgłosiłem konto. Wesołych świąt
Inna sprawa że w 4minuty przekonałeś się że gra to crap, speedrun record chyba.
typie ale kazdy ma w dupie twoje zdanie o tej grze xD to kategoria targowisko nie ocen gre. Chłop mi będzie mówił jak mam gierki sobie zbierać, no z chuja spadł xD Rozumiem ze 10-15 lat temu jak kupowałeś gry na płytach też je do tej pory trzymasz i nikomu ani jednej nie odsprzedales XD
dziękuje, ciekawe po czym zgłosiłes? po screenie bez nazw konta? taki spostrzegawczy a nie widzi że gra uruchomiona podczas robienia screena i nie zliczylo czasu, po 2h już się da stwierdzić czy chce się w coś grać dalej czy nie.
konto sprzedane - można zamknąć
ps dzięki wszystkim za bezinteresowne podbijanie tematu xd
Tak samo twoje zdanie mam w dupie i co z tego ze to kategoria targowa i pokazałeś że twoja Latarnia twojego intelektu nie świeci zbyt jasno dobra to był już ostatni post do ciebie
za to ty pokazałeś pełną klase pisząc nie na temat xD Zostałeś zajechany każdym argumentem
Wesołych świat :*
Raczej to ty zostałeś zajechany i pokazałeś, że po co zwrócić grę po 1,5 godziny grania, kupić ją za 200 zł i sprzedać za 50 zł — deal życia. I tobie też wesołych Świąt i teraż uważam temat za zamknienty
tylko że ty uroiłeś sobie to 200 zł i tu jest cały mankament xD Kupiłem zobaczyłem i dostałem tyle samo ile zapłaciłem - dealem życia bym tego nie nazwał ale zerowym kosztem przetestowałem sobie grę :*
mordzikololki nie kłoćta się, święta są, po świętach będziecie sobie się dalej tyrać a teraz proszę się nie kłócić
chuj kogokolwiek interesuje ile masz gier i co myślisz na temat sprzedawania kont ułomku.