Konto bankowe,internetowe

Chcialbym zalozyc konto bankowe ( internetowe ). mbank odpada.

Prowadzenie rachunku musi byc darwowe , czyli jezeli nie mam zadnych srodkow na koncie zebym nic za to nie placil .

Prosze o propozycje.

Bardzo dobry jest Alior Bank, posiadam w nim konto i jestem zadowolony. Prowadzenie rachunku w każdym koncie jest darmowe i prawie wszystkie "zarabiają na siebie" na przykład przez lokatę nocną. Utrzymanie karty kosztuje 15 zł/ miesiąc.

Chodzi mi o to żeby było za darmo , konto mi jest potrzebne na pare dni, potem z niego nie będe korzystał.

Chce tylko robić przelewy i tyle.Mówisz że za kartę trzeba placić i dlatego alior odpada.

oj nie wiem czy znajdziesz darmowy taki bank, gdzie prowadzenie konta jest naprawdę darmowe, ja w citi płacę za kartę itd. teraz 14 zł

Hmm...pisałem że mbank odpada ,a nie ma tam może własnie wszystko za free?

nie wiem jak jest w alior sync teraz, możesz sprawdzić, ale nie wiem czy jest coś w 100% darmowe.

Jeśli mówiąc internetowe, masz na myśli internetowe przelewy itp, to od siebie mogę polecić w BZWBK. Konto nazywa się bodajże "<30" (nie pamiętam dokładnie). Jest to konto młodzieżowe, za prowadzenie nic nie płace, jedynym warunkiem jest co najmniej raz w miesiącu operacja kartą (np: zakupy w TESCO zapłacone kartą).

Chcialbym zalozyc konto bankowe ( internetowe ). mbank odpada.

Prowadzenie rachunku musi byc darwowe , czyli jezeli nie mam zadnych srodkow na koncie zebym nic za to nie placil .

Prosze o propozycje.