Konto bankowe

Witajcie,

postanowiłem założyć internetowe konto bankowe. Poniżej przedstawię kilka warunków, które ma spełniać owe konto:

-musi być darmowe bądź jak najmniej opłat przy zakładaniu, przy przelewach, wypłacaniu, wpłacaniu

-procent nie musi być jakiś duży

-od czasu do czasu będę wypłacał pieniądze, kupował coś przez internet, wpłacał

-szybki dostęp do stanu konta za pomocą internetu

-minimalne bądź żadne opłaty za utrzymanie konta

To chyba wszystko. Proszę o podanie oferty :)

Ja zakladalem w Alior Sync, choc teraz nazywa sie T-Mobile Uslugi Bankowe. Poza telefonami z T-Mobile co 1-2 miesiace i zachecania do wziecia pozyczki - z kontem nie mam zadnych problemow. Miesieczna oplata 6 zl, poza tym wszystko darmowe.

Radze jednak poczytac "fachowe" artykuly w biznesowych/ekonomicznych portalach.

tydzień temu założyłem konto w millenium konto 360 student, od 18 do 26 roku życia, wypłaty ze wszystkich bankomatów w polsce darmowe, prowadzenie konta także, przelewy także darmowe, za nic nie płace z tym, że musze wykonać minimum jedną płatność kartą w miesiącu za np złotówkę i wszystko będzie darmowe, tak jak Ty przeglądałem oferty banków i wszędzie jest warunek aby konto było darmowe to musisz wydać np 100-300 zł lub posiadać jakąś kase na koncie i dopiero wtedy będzie konto darmowe, poszedłem do millenium i taki ot warunek dostałem i brałem bez zastanowienia :D

Sam mam w millennium konto studenta. Z tym ze u mnie na koncie musi sie pojawić miesięcznie obrót 100zł żeby byc zwolnionym z opląty za konto + 2zł ubezpieczenia karty. Obrót jak najbardziej do osiągnięcia, nawet jak ktoś nie placi za często

Witajcie,

postanowiłem założyć internetowe konto bankowe. Poniżej przedstawię kilka warunków, które ma spełniać owe konto:

-musi być darmowe bądź jak najmniej opłat przy zakładaniu, przy przelewach, wypłacaniu, wpłacaniu

-procent nie musi być jakiś duży

-od czasu do czasu będę wypłacał pieniądze, kupował coś przez internet, wpłacał

-szybki dostęp do stanu konta za pomocą internetu

-minimalne bądź żadne opłaty za utrzymanie konta

To chyba wszystko. Proszę o podanie oferty :)