Sprostowanie. 5 petów gdzie jeden to ok 50 zł expi się na najszybszym zbieraniu non stop około 6-7 dni, czasami wiecej lub mniej zależy ile grasz. Nic pozatym.
ubranka można kupic od tak w każdym momencie tak samo jak pety, obie można dostać z marketplace, oczywiście nie liczyłbym na wybidowanie peta ale ubranka jak najbardziej możliwe.
60 level wbija się w średnio tydzień expa, chyba, że masz set up zrobiony to mniej.
A co do itemów to już mówiłem. Nic oprócz Tree Spirita nie jest warte. I to, że ‘narzekam’ to nie jest moja wina, poprostu denerwują mnie ludzie któży mają itemy dla każdej postaci porobione ale nie mają żadnej postaci ubranej w full boss gear. 61 i bez dandeliona ? Pety i outfity to najmniejsze zmartwienie. Gdybyś chociaż mial Muskany już nawet nie wymagam Urugonów bo rozumiem, że niekażdy ma kase na pre order ich. Ale poprostu te itemy są słabe i tyle. za pety bedzie 5x40 (10zl odejmujemy bo nikt 1:1 nie kupi) to za same pety już jest z 200 złotych. fs może z dyche i 100 zł za 61. Minus jest za eq które nie istnieje, dlatego już bardziej opłaca się kupić gorsze konto i taniej.
@PonuryTroll
Należe w tym momencie do jednej z lepszych gildi, i owszem nie pracuję. Ale zarabiam z rodzinnego interesu. Wydałem trochę kasy ale doświadczenie w grze posiadam i gram wiele godzin dziennie non-stop. Moim zadaniem jest raczej aby ktoś kupił coś opłacalnego i tyle.