Konto BDO

Na koncie jest Witch 61lvl ( kibelius + kirlie) dk 60 (amenos) warrior 59 (gavi) sorc 57 (3 outfity), mystic 57, ranger 56 (jeden armor outfit), kuno 56.
EQ: TRI dim, TRI grunil helmet, TRI bheg gloves, TRI zereth shoes, TRI blue AW dla mystic, PRI kzarka dla DK, PRI scale vambrane. tri shultz neck, capo ring.
na koncie jest 5 petów tier 1, jedna storage maid. 160mln silver.
Dodatkowo na mystic znajduje sie 111FS, oraz 61 na sorcu.

Płatność PSC / cena do uzgodnienia PW.

Konto słabe. Oprócz levela i DIM tri spirita niema nic ciekawego.

TRI awa to porażka. Niema Dandiego więc cena spada drastycznie. To samo z Tri schultz neckiem. Powinien być przynajmniej DUO ogre w tym momencie. Reszta itemów jest do kupienia od tak. PRI kzarka jest niczym, kzarka jest najłatwiej dostępnym boss gearem. Drogo nie sprzedasz.

Napisałem pewne sprostowania dla zainteresowanych.

Jeżeli uważasz ze 7 outfitow + 5 petów + wylvlowane postacie i 111fs jest nic nie warte to spoko :>

Tak to jest nic nie warte. Jedyne co jest tu warte to TRI spirit, Nic innego. Level bez znaczenia jak robie 58 w jeden dzień. Outfity sa dostępne na MP wystarczy bidować a maida każdy dostawał od Cacao. Owszem, 111 fs to jest też coś warte. ale pety każdy może sobie kupić od tak. Pety to podstawa tak czy inaczej

Bidowanie outfitow :stuck_out_tongue:

1lajk

sprawdź allegro przed sprzedażą konta zobacz się opłaca mieć na koncie by się dobrze sprzedało potem rób ofertę. bo tak jak pisze kolega level nie problem jak masz value packa inne bajery do expa.

Tak dla sprostowania dla przyszłych kupców Pan 76561198012648080 jest niczym , można takich znaleźć na każdym forum :slight_smile:

Pety wymagają czasu żeby zdobyć itemki też , ubranka i inne duperele też , jesli Wam wmawia , że to nic nie warte znaczy , że albo mama go utrzymuję i ma kupe czasu na granie albo to jeden z tych "ę, ą " krypto gay :slight_smile:

Ten zestaw to dobry początek do BDO i wszystko wymagało czyjegoś czasu a co jest cenniejszy od czasu gdy ma się jedno życie ?:slight_smile:

Powodzenia w sellu sam bym swoje sell bo mam koło 2-3 bill winni pety ubranka “miejsca w inventory” na 3 klasach ale jak widzę takiego " ę, ą" boya to wole oddać na cele charytatywne może kiedyś ktoś mu da zapomogę :slight_smile:

Pozdrowionka

1lajk

Dodał bym tylko że nie wszystkie outfity można kupić na markecie a to też zawsze $ :stuck_out_tongue_winking_eye:

2lajki

Sprostowanie. 5 petów gdzie jeden to ok 50 zł expi się na najszybszym zbieraniu non stop około 6-7 dni, czasami wiecej lub mniej zależy ile grasz. Nic pozatym.

ubranka można kupic od tak w każdym momencie tak samo jak pety, obie można dostać z marketplace, oczywiście nie liczyłbym na wybidowanie peta ale ubranka jak najbardziej możliwe.

60 level wbija się w średnio tydzień expa, chyba, że masz set up zrobiony to mniej.

A co do itemów to już mówiłem. Nic oprócz Tree Spirita nie jest warte. I to, że ‘narzekam’ to nie jest moja wina, poprostu denerwują mnie ludzie któży mają itemy dla każdej postaci porobione ale nie mają żadnej postaci ubranej w full boss gear. 61 i bez dandeliona ? Pety i outfity to najmniejsze zmartwienie. Gdybyś chociaż mial Muskany już nawet nie wymagam Urugonów bo rozumiem, że niekażdy ma kase na pre order ich. Ale poprostu te itemy są słabe i tyle. za pety bedzie 5x40 (10zl odejmujemy bo nikt 1:1 nie kupi) to za same pety już jest z 200 złotych. fs może z dyche i 100 zł za 61. Minus jest za eq które nie istnieje, dlatego już bardziej opłaca się kupić gorsze konto i taniej.

@PonuryTroll

Należe w tym momencie do jednej z lepszych gildi, i owszem nie pracuję. Ale zarabiam z rodzinnego interesu. Wydałem trochę kasy ale doświadczenie w grze posiadam i gram wiele godzin dziennie non-stop. Moim zadaniem jest raczej aby ktoś kupił coś opłacalnego i tyle.

76561198012648080 :slight_smile:

w takim razie licząc to co napisałeś , 5 petów 50 zł to 250 , ubranka nie all da się kupić na markecie jako “veteran” powinieneś to wiedzieć, zdobycie koło 1-2 bullionów kasy tez chwilkę zajmuje , a jeden dzień pracy byc może nie byłes w niej to koszt tej gry… i pewnie tego chara czyli 1 dzień zamiast 250 zł i 1 tydz farmy + farma kasy… wynik matematyczny 1 dzień czy 2-3 tygodnie… hm… wybrał bym 1 dzień :slight_smile:

Pozdrowionka :slight_smile:

Osobiście wolałbym kupić konto wyexpione do 58 z startowym eq i petami za 200 zł. Nie muszi być 5 petów, z 3-4 jest okej. Są takie na allegro czasami. Masz jakis ‘goal’ aby expić/farmić po boss gear, i nie jesteś w takim dołku z eq jak konto tutaj. Jak kto woli.

Może nie każdy ma tyle czasu co ja i nie jest aż tak wybredny.