Konto(beta)-skasowane

Witam mam problem, otóż chciałem sobie zagrać ostatnio w Aiona(gameforge), ale okazało sie ze nie ma takiego konta(pomyslałem tez ze moze logina wpisuje żle,ale nawet mail jakby nie bylo w ich bazie), a na becie grałem normalnie, gm kasowali może konta(szkoda by bylo veterana)?

edit:

Dzięki za info @dadziu

tak konta po becie były kasowane a na skrzynkę dostałeś klucz do vetrana i (też w zależności który lvl wbiłeś) klucz do gold packa. Musisz po prostu założyć nowe konto i wpisać na stronie keye, na mailu będziesz miał podane co i jak zrobi

nawet jeśli zrobisz tak jak piszą w instrukcji, zrobisz hero, zaznaczysz i przyznasz do niego kod, nie będzie itemów w shopie w manage bonuses tak jak piszą, a konto veteran aktywują za kilka godzin i to dopiero po restatrcie gry (ja miałem na następny dzien), najłatwiej sprawdzic czy juz działa sprawdzając global czat który jest niedostępny dla zwykłych ftp, jego nazwa to LFP (czy jakoś tak), albo sprobuj wisper który dla zwykłych ftp jest od lvl 10

czyli jak mam klucz to wystarczy nowe konto i mam veterana?

@Up Tak, aktywujesz go w IS (ironia?) i masz VETERANA.

Witam mam problem, otóż chciałem sobie zagrać ostatnio w Aiona(gameforge), ale okazało sie ze nie ma takiego konta(pomyslałem tez ze moze logina wpisuje żle,ale nawet mail jakby nie bylo w ich bazie), a na becie grałem normalnie, gm kasowali może konta(szkoda by bylo veterana)?

edit:

Dzięki za info @dadziu