Konto co i jak?

Przyznam że mi sie nie chce czytać ani szukać. Ale mam pytania.

1. Jak najtaniej grac w pelna wersje wow na global chodzi mi o to ze z dodatkiem cataclysm itd.

2. To prawda ze wystarczy kupic prepaid card jak sie ma konto testowe?

(chodzi mi o to że nie trzeba płyt kupić.)

3.Czy jesli trzeba kupic płyty z grą to czy trzeba kupic podstawe, sam cataclysm; czy podstawe i cataclysm; czy podstawe i wszystkie dodadki(burning, wotlk i cata).

Proszę o odpowiedź, z góry dzięki.

A i nie pisać mi, że cata to kupa czy coś, bo jestem zdecydowany grać na cata, bo lubie miec lekko łatwiej w grze.

1. Wyjdzie ci to około 150zł za wszystkie dodatki.

2. Nie, musisz kupić klucze.

3. Musisz kupić wszystkie dodatki, sama podstawka i cata nie starczy (nie dodasz cata dopóki nie będziesz miał WoTLKa)

Jeżeli chcesz grać w Polskim gronie to graj na Burning Legionie.

Najpierw pobierasz WoW'a, chodzi mi o to konto testowe.Potem kupujesz to, otrzymujesz miecha grania. Ogólnie na stronce keye.pl sam zakupuje dodatki i pre paidy. Potem polecam sobie zakupić 2 miechy, i po miesiący Lich Kinga. Za miesiąc znowu kolejne 2 miechy gry, i po miesiącu Cata, a dalej już same pre paidy. Możesz bawić się w jakieś rafy, które tam dyche kosztuję, ale po pierwsze to nielegalne i jak masz pecha to wyłapiesz bana, a po drugie nie chciało mi się z tym pieprzyć.

Polecam server Outland. Sporo Polaków, i największa społeczność.

@Warcraft947 Kupowanie rafów jest legalne, w końcu sam Blizz wprowadził możliwość wysyłania rafów, a skoro nie przewidzieli, że ludzie będą tym handlować to ich problem.

A co do opisu Warafta947 - to dobrze to opisał, tylko jeżeli chcesz grać dłużej niż dwie godzinki dziennie, to nie wiem czy nie będziesz musiał szybciej kupić WotLKa i Cata (wbicie end-game lvl grając około 4h dziennie to jakieś 4 tygodnie gry)

Dzięki za info ;)

@Warcraft947 Kupowanie rafów jest legalne, w końcu sam Blizz wprowadził możliwość wysyłania rafów, a skoro nie przewidzieli, że ludzie będą tym handlować to ich problem.

Ale nie na terenie Polski, można za to dostać bana, wiem to, bo 3 osoby z mojej gildii dzięki temu sobie trochę odpoczęły od gry.

A jeszcze jedno pytanie. Jak zaczynam grać na podstawie. Wbije cap lvl, kupie dodatek to ta postać idzie na dodatek, nie trzeba nowej robic tak? I czy cały czas gram na jednym serverze?(chodzi mi o to czy na 1 serverze graja ludzie np. z cata i ci z podstawa).

A jeszcze jedno pytanie. Jak zaczynam grać na podstawie. Wbije cap lvl, kupie dodatek to ta postać idzie na dodatek, nie trzeba nowej robic tak? I czy cały czas gram na jednym serverze?(chodzi mi o to czy na 1 serverze graja ludzie np. z cata i ci z podstawa).

Tak i tak.

@Warcraft,jeśli znajomi zakupywali RaF na rok to bardzo możliwe że dostali Bana i automatycznie zmieniono ich kraj,ja zakupuję RaF już od długiego czasu(od kiedy wyszedł) zawsze na 30 dni i Blizz się nie doczepia bo nie zwracają na to uwagi(zwrócą jeśli zakupisz sobie RaF'a na 30 dni x 4 razy),mówiąc krótko jeśli nie kupisz odrazu roku,pół roku abonamentu masz spokój.Ja i moi znajomi nie dostaliśmy ani razu bana za RaF także uważam że to bezpieczny sposób na tanią grę.

Przyznam że mi sie nie chce czytać ani szukać. Ale mam pytania.

1. Jak najtaniej grac w pelna wersje wow na global chodzi mi o to ze z dodatkiem cataclysm itd.

2. To prawda ze wystarczy kupic prepaid card jak sie ma konto testowe?

(chodzi mi o to że nie trzeba płyt kupić.)

3.Czy jesli trzeba kupic płyty z grą to czy trzeba kupic podstawe, sam cataclysm; czy podstawe i cataclysm; czy podstawe i wszystkie dodadki(burning, wotlk i cata).

Proszę o odpowiedź, z góry dzięki.

A i nie pisać mi, że cata to kupa czy coś, bo jestem zdecydowany grać na cata, bo lubie miec lekko łatwiej w grze.