Konto do oddania

no to tak jak w temacie mam 1 zbędne mi konto puste bez postaci bez pand do 16 stycznia oddam komuś kto po prostu mnie przekona ze warto oddać je własnie jemu :)

Lubie pociagi.

warn_ico.png
Spam ~ blaumro

Chętnie bym sprawdził jak się sprawy na globcu mają. Może w końcu bym się przekonał do zainwestowania w prepaidy :D

Branie od kogos konta b.net jest po prostu nieoplacalne. Prawowity wlasciciel moze je w kazdej chwili odzyskac. Ktos wezmie to konto, dokupi pandy, kupi abonament i bum, konta ni ma.

Dzień w dzień siedzę szukam czytam newsy o grach później ściągam je i testuje bo szukam podobnej gry do wowa bardzo podoba mi się ta gra ale niestety nie mam na nią pieniążków;/ fajnie było by pograć w wowa na święta ;p

Z wielką przyjemnością przetestowałbym tą grę ponieważ jestem wielkim miłośnikiem grę MMORPG a niestety nie miałem jeszcze przyjemności przetestować jej osobiście. Jeżeli wybierzesz moją osobę i gra mi się spodoba na pewno zyskasz doświadczonego kompana oraz osobę do wspólnej gry. Będę podążał za tobą w dzień i w nocy przez rozległe pustynie,dzikie lasy oraz krainy pokryte lodem. Każdy przeciwnik który stanie nam na drodze zostanie albo naszym sojusznikiem albo zostanie potępiony na wieki bo kto nie jest z nami jest przeciwko nam. Po ciężkim dniu walk i wykonywaniu zadań dla naszych sojuszników usiądziemy w tawernie i będziemy opowiadać bardom oraz bajkopisarzom o naszych przygodach aby nasze bohaterskie czyny zostały zapamiętane na wieki i dla kolejnych pokoleń nowych bohaterów. Chwała zwyciężcom chwała bohaterom Azeroth'u

a w jakiej grze :D?

warn_ico.png
Spam ~ NS

jak w dziale o wow`wie to pewnie konto z FB chce oddac

"Z wielką przyjemnością przetestowałbym tą grę ponieważ jestem wielkim miłośnikiem grę MMORPG a niestety nie miałem jeszcze przyjemności przetestować jej osobiście. " masz triala do 20 lvl sprawa wyjasniona chyba z twoim testowaniem??

Chciałbym przetestować większą część contentu niż tą którą oferuje wersja trial. Chce przetestować ponieważ chcę poznać prawdziwe obliczę tego mmorpga gdyż wiadomo że to co oferują privy nie odzwierciedla prawdziwej magii wersji globalnej. Liczę że dane będzie mi przetestować bo z kasą jak to zwykle jest czyli "krucho".

Pozdrawiam

@Fujivarr przecież Ty grasz w final fantasy. Dopiero co to zakupiłeś z tego co widziałem na forum.

Chciałbym przetestować większą część contentu niż tą którą oferuje wersja trial. Chce przetestować ponieważ chcę poznać prawdziwe obliczę tego mmorpga gdyż wiadomo że to co oferują privy nie odzwierciedla prawdziwej magii wersji globalnej. Liczę że dane będzie mi przetestować bo z kasą jak to zwykle jest czyli "krucho".Pozdrawiam

Akurat privy są lepszym wyjściem z tej sytuacji. Grając na globalu miałem wrażenie że gra daje mi coraz więcej bezsensownych zadań, które trzeba zrobić aby dostać coś lepszego, abym dalej opłacał abonament. Po 4 latach na privach i 1 roku na globalu odczuwam wielkie rozczarowanie.

Popieram osobę która wspominała że bardziej opłaca się samodzielnie kupić grę niż odkupić/otrzymać od kogoś innego.

hmm nie wiem moze jakas odpowiedz kto wygral itp??

Konto poszlo do Fujivarr milej zabawy :)

Dziękuję bardzo :D

W takim razie zamykam

no to tak jak w temacie mam 1 zbędne mi konto puste bez postaci bez pand do 16 stycznia oddam komuś kto po prostu mnie przekona ze warto oddać je własnie jemu :)