Konto do teso

Witam panie i panowie poszukuje konta do Teso wiem że wiele osób kupiło te gre i jest z niej niezadowolone , lub gra mu nie przypasowała grał na koncie 3 dni i potem już nigdy do teso nie wszedł.

Poszukuje własnie takiego konta nie interesują mnie postacie i przedmioty chce sobie tylko pograc ewentualnie od was odkupic ten kluczyk za jakiegos paysafecarda albo coś chociaż najchetniej bym wydębił te konto za darmo jak cebula xD

Zapraszam na priv , sie jakoś dogadamy :P Ewentualnie oddam konto w lolo 30 lvl też dam wiecej info na priv

Witam panie i panowie poszukuje konta do Teso wiem że wiele osób kupiło te gre i jest z niej niezadowolone , lub gra mu nie przypasowała grał na koncie 3 dni i potem już nigdy do teso nie wszedł.

Poszukuje własnie takiego konta nie interesują mnie postacie i przedmioty chce sobie tylko pograc ewentualnie od was odkupic ten kluczyk za jakiegos paysafecarda albo coś chociaż najchetniej bym wydębił te konto za darmo jak cebula xD 

Zapraszam na priv , sie jakoś dogadamy  Ewentualnie oddam konto w lolo 30 lvl też dam wiecej info na priv 

Generalnie teraz bardzo tanio można kupić Gold Edition z 4 DLCkami za 59 zł https://sklep.gry-online.pl/sklep/pc/MMO/the-elder-scrolls-online-gold-edition-pc,293352??utm_source=ceneo.pl&utm_medium=porownywarka&utm_campaign=bezplatne tutaj masz link, 59zł to nie majątek odmówisz sobie z 4 kebsów i masz swoje własne konto :D

własnie widzialem problem w tym ze wyplata po 25 hehe a kozienalia przedemną i to co mam mi ztopnieje a chetnie juz bym sobie te 100gb sciagna i tak popykal radomowo zanim sobie swoje konto sprawie własnie w tej cudnej promocji o ile sie nie skonczy a jak sie skonczy to moze poczekam do morrowinda premiery, albo połącze 2 konta zobacze tak czy inaczej zobaczymy moze komus takie konto akurat będzie ciązyć a ja nawet haseł zmieniac nie chce chodzi tylko o zaznajomienie sie z tym jak to wygląda w tym momecie bo slyszalem ze weteran rangi znikneły i ogolnie wiele zmian :P

własnie widzialem problem w tym ze wyplata po 25 hehe a kozienalia przedemną i to co mam mi ztopnieje a chetnie juz bym sobie te 100gb sciagna i tak popykal radomowo zanim sobie swoje konto sprawie własnie w tej cudnej promocji o ile sie nie skonczy a jak sie skonczy to moze poczekam do morrowinda premiery, albo połącze 2 konta zobacze tak czy inaczej zobaczymy moze komus takie konto akurat będzie ciązyć a ja nawet haseł zmieniac nie chce chodzi tylko o zaznajomienie sie z tym jak to wygląda w tym momecie bo slyszalem ze weteran rangi znikneły i ogolnie wiele zmian  

Nie sądzę żeby ktoś Ci konto udostępnił, bo większość gra akurat :D

Jak mowilem jak sie nie uda to 24 sprawie sobie te konto a na dzien dziecka sobie morrowind dokupie bo uwielbiam lore the elder scrolls

ta gra kosztuje ponad 50 zl i nikt raczej nie da ci za darmo konta a raczej gry...jak dla mnie totalnie bezsensowny temat.

ta gra kosztuje ponad 50 zl i nikt raczej nie da ci za darmo konta a raczej gry...jak dla mnie totalnie bezsensowny temat.

Aj tam od razu bezsensowny spróbować nie zawadzi, chociaż szanse na powodzenie są znikome. :P

Zapraszam na priv , sie jakoś dogadamy :P Ewentualnie oddam konto w lolo 30 lvl też dam wiecej info na priv