Konto Dragon nest

Witam, poszukuję osoby, która byłaby tak miła i zrobiłaby mi konto w grze Dragon Nest. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. Kontakt: gg 1553262.

Witam, poszukuję osoby, która byłaby tak miła i zrobiłaby mi konto w grze Dragon Nest. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. Kontakt: gg 1553262.

Tobie się nie chce, a inni robili. Jest poradnik w internecie, poszukaj i załóż.

Nie, że mi się nie chce, tylko po prostu nie ogarniam niektórych pól do wypełnienia, których nie ma w poradniku.

aha.. ja je bez poradnika zrobiłem tylko z translatorem wiec nie marudź i pomyśl...Temat do zamknięcia.

Nielogicznie tłumaczy, tak że nie da się nic zrozumieć, chyba, że mi pomożesz, to będę bardzo wdzięczny.

http://www.onrpg.com/boards/170342.html

Nie, że mi się nie chce, tylko po prostu nie ogarniam niektórych pól do wypełnienia, których nie ma w poradniku.

Jak nie ma jak są bo się kiedyś logowałem sam. Powiedz nam czego tam nie rozumiesz, albo czego nie ma w poradniku to spróbujemy Ci pomóc.

Wpisuje hasło tam gdzie trzeba i wyskakuje jakiś błąd po chińsku (kwadraciki) i nie wiem co mam robić : / przed naciśnięciem "ok" pokazany jest ptaszek, więc nie wiem w czym problem. Kolejna sprawa to taka, że instalka mi nie działa, nie wiem z jakich powodów : / Ten downloader jakiś syf, a z innych zródeł pobiera mi po kilkaset Bajtów