Witam, poszukuję osoby, która byłaby tak miła i zrobiłaby mi konto w grze Dragon Nest. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. Kontakt: gg 1553262.
Konto Dragon nest
Witam, poszukuję osoby, która byłaby tak miła i zrobiłaby mi konto w grze Dragon Nest. Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki. Kontakt: gg 1553262.
Tobie się nie chce, a inni robili. Jest poradnik w internecie, poszukaj i załóż.
Nie, że mi się nie chce, tylko po prostu nie ogarniam niektórych pól do wypełnienia, których nie ma w poradniku.
aha.. ja je bez poradnika zrobiłem tylko z translatorem wiec nie marudź i pomyśl...Temat do zamknięcia.
Nielogicznie tłumaczy, tak że nie da się nic zrozumieć, chyba, że mi pomożesz, to będę bardzo wdzięczny.
Nie, że mi się nie chce, tylko po prostu nie ogarniam niektórych pól do wypełnienia, których nie ma w poradniku.
Jak nie ma jak są bo się kiedyś logowałem sam. Powiedz nam czego tam nie rozumiesz, albo czego nie ma w poradniku to spróbujemy Ci pomóc.
Wpisuje hasło tam gdzie trzeba i wyskakuje jakiś błąd po chińsku (kwadraciki) i nie wiem co mam robić : / przed naciśnięciem "ok" pokazany jest ptaszek, więc nie wiem w czym problem. Kolejna sprawa to taka, że instalka mi nie działa, nie wiem z jakich powodów : / Ten downloader jakiś syf, a z innych zródeł pobiera mi po kilkaset Bajtów