Konto euw

Siema jak jest na tym forum ktoś kto grał kiedyś w lola i przestał to chętnie przyjmę jego konto na euw.-eune master wbity a nie chce mi sie lvlowac konta po raz kolejny.

Masz większe szanse, że spotkasz prostytutkę, która jest dziewicą, niż dostaniesz konto za darmo.

doświadczenie?

120 punktów doświadczenia. Zaraz czeci Level. Dalej nikt nie dał konta. :/

Ty na prawdę chcesz dostać za darmo konto z master tierem? Nikt takiego konta za darmo by nie oddał, musisz levelować od nowa :)

Stay in bronze.

@Up

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Ma mastera na EUNE, i chce teraz wbijać na EUW. Zamiast pisać głupie komentarze polecam nauczyć się czytać.

@UP

Nie zauważyłem tej małej głupiej kropeczki po "euw". Inaczej to zrozumiałem, przepraszam, tak czy siak jedynie jakie konto by mógł dostać za darmo to jest bronze 5 :)

Stay in bronze.

Nie ma to jak osoba z nickiem lolololol co dopiero sie tu zarejestrowala miala czelnosc zebrac konto...idz sobie kup na g2a to jakies 50 zl a jak ci sie nie chce placic to wyexp dla master tiera to 3-4 dni gry

@up

3-4 dni gry ? dla master tiera ?

A przepraszam bardzo co ma dywizja do expienia konta ? W lolu expienie do 30 lvla jest strasznie żmudne i na pewno nie zajmuje 3-4 dni, no chyba, że grasz 24/7 z jakimiś boostami do expa.

no wiadomo ze z boostami chyba ze mu zal tych paru zlotych na boosta... mi sie zdaje ze ma duzo czasu skoro nie pracuje tylko siedzi przed kompem wiec w 3-4 dni wbije

A przepraszam, co ma piernik do piernika? Zmudne to jest wbijanie wyzszej ligi - bo zawsze sie znajdzie jakis afk, "top or troll" itd. A przy expieniu? Grasz by grac, na luzie :P.

A co do samego konta - nikt za darmo nie da, po pierwsze West jest mniej popularny u nas, a po drugie... jak ktos ma konto na max lvl to gra/robi sb przerwe ale bedzie gral wiec konta nie odda. A po trzecie jak juz ktos zauwazyl - ktos z 1/2 postami prosi o konto... Tym bardziej nikt nie da za darmo :P

Siema jak jest na tym forum ktoś kto grał kiedyś w lola i przestał to chętnie przyjmę jego konto na euw.-eune master wbity a nie chce mi sie lvlowac konta po raz kolejny.