Konto Heroes of the storm

Witam

Mam na sprzedaż konto Battle net, w raz ze świetnym kontem w grze Heroes of the storm. Na koncie wykupione są wszystkie postacie prócz jednej (Alextraszy) ale jest już ponad 6,5 tysiąca złota co widać na screenshocie. Jest też dużo waluty za które można tworzyć skórki do postaci. Na koncie jest bardzo wysoki, 925lvl, który może jeszcze urosnąć. Obecna ranga to Srebro I, lecz w poprzednich sezonach była nawet ranga mistrzowska. Wszystkie postacie oprócz jednej (przedstawionej na screenie) są wylewelowane na ponad 5 poziom. Co oznacza że można nimi bez przeszkód grać gry rankingowe. Na koncie znajduje się multum skórek, mountów (bestie prawie wszystkie), i legendarnych przedmiotów.

Konto idealne do gry od początku, jak i dla osoby, która zna się już na tej grze.

W razie pytań, proszę pisać, odpowiadam bardzo szybko.

Zapraszam do zakupu i pozdrawiam.

Link do allegro : http://allegro.pl/konto-heroes-of-the-storm-925-lvl-i7161098453.html#thumb/4

250 zeta? Dużo jak na nowego użytkownika na tym portalu oraz Allegro. Poza tym jest łatwa możliwość odzyskania bądź zablokowania tego konta poprzez ticket do supportu.

Wspomniałeś, że kiedyś na tym koncie był Master. Tak więc jak jest możliwa utrata aż tylu rang? Czy aby na pewno jesteś pierwszym użytkownikiem tego konta?

Swoją drogą, gdyby to konto miało Bronze 5, to być może jakiś streamer by się nim zainteresował do robienia challenge z B5 do Mastera, a tak to tylko silver... bardzo nijaka ranga.

Myślę, że z 50-60 zeta to max co wyciągniesz z tego konta.

250 zeta? Dużo jak na nowego użytkownika na tym portalu oraz Allegro. Poza tym jest łatwa możliwość odzyskania bądź zablokowania tego konta poprzez ticket do supportu.

Wspomniałeś, że kiedyś na tym koncie był Master. Tak więc jak jest możliwa utrata aż tylu rang? Czy aby na pewno jesteś pierwszym użytkownikiem tego konta?

Swoją drogą, gdyby to konto miało Bronze 5, to być może jakiś streamer by się nim zainteresował do robienia challenge z B5 do Mastera, a tak to tylko silver... bardzo nijaka ranga.

Myślę, że z 50-60 zeta to max co wyciągniesz z tego konta.

Ranga niska jest spowodowana brakiem czasu na grę. Chyba nie grałeś nigdy w hotsa , jeżeli nie wiesz, że ranga spada wtedy gdy się nie gra. Jeżeli masz ból d*py, z tego powodu, że masz słabsze konto to po jakiego piszesz. 50-60 złotych za konto z tak wyexpionymi postaciami świadczy tylko i wyłącznie o twojej niekompetencji i nie znaniu tematu. Bardzo Cię proszę, nie odpisuj już na tą odpowiedź, myślę że tak czy tak za dużo się wypowiedziałeś jak na poziom Twojego rozeznania :) Pozdrawiam

Rank Decay w HotSie? To my chyba gramy w różne gry. Nie ma w tej grze takiego czegoś, jak spadek rangi z powodu nieaktywności. Jest tylko soft reset co każdy sezon.
Tak więc proszę nie wprowadzaj potencjalnych kupców w błąd.

Swoją drogą, ciekawe ile było wyciszeń na tym koncie ;)