chciałbym pozbyć się konta na battle.net
jakby ktos był zainteresowany to moge ściągnąć gierki z biblioteki i sprawdzic co na nich jest dokładnie ale z tego co pamiętam na koncie znajduje sie:
- wow z większością dodatkow i postacią rogue max lvl na serwerze defias brotherhood (chyba 110 wtedy był?) - większością bo chyba wyszedł jakiś odkąd skończyłem grać i nie wiem jak teraz wygląda sytuacja
- diablo 3 + reaper of soul, sporo wyexpionych postaci, łącznie przegrane ponad 600h, monstwo setowych itemow, paragon level chyba cos pomiedzy 1500-2000, ogolnie skrzyneczki zapchane praktycznie na max roznego rodzaju itemkami
- hearthstone - jest troche kart wiecej niz te podstawowe ale gralem moze ze 100h wiec nie za wiele
heroes of the storm nawet nie ma co wypisywac bo pogralem chyba pare dni i kupiłem tylko jedną czy dwie postacie.
Decyzja o sprzedazy zapadła ze względu na i tak trwający juz 3-4 lata bojkot blizzarda. nie chce mieć z tą firmą nic wspólnego. Jak ktoś jest zainteresowany to proponowalbym kontakt na fb https://www.facebook.com/bolvaerk - a raczej sie dogadamy