Konto na BDO

Witam was serdecznie.

Ostatnimi czasy kupiłem nowy piecyk co dało mi możliwość przetestowania BDO i wręcz, zakochałem się w tej grze, jednak 40PLN to w obecnej sytuacji nie zbyt korzysta oferta dla mnie.

Spotkałem się z ogromnym hejtem na BDO, komentarze że pieniądze wyrzucone w błoto.

Więc może ma ktoś konto puste bądź nie na sprzedaż/oddanie ?

Komentarze typu " cebulandia " proszę sobie odpuścić ;) poprostu wydałem cały fundusz na nowy piec a nie uśmiecha mi się czekać 3 tyg na kupno gry.

Pozdrawiam.

Możliwe, że mam jeszcze guest passa, gdybyś był zainteresowany to mogę podesłać.
Aczkolwiek chyba już użyłeś, nie wiem czy można drugiego użyć. ;)

Też mam quest passa na 7 dni jak chcesz

Guest Passa można użyć ale na nowym koncie, konta pewnie nikt nie odda ale, może znajdzie się ktoś kto odda Ci konto na "krechę" :P

jak dla Ciebie angielski nie jest problemem polecam forum lub reddita, sporo ludzi kupuje perły i zamiast kupić pereł może kupić ci grę, warunkiem będzie taki że masz wbić 30 lvl... lub 50 bo może się okazać, że ktoś ma jeszcze Referera.

Wydaje mi się, że w BDO został już wprowadzony system kont typu trial umożliwiający granie przez 7 dni za darmo bez konieczności płacenia za grę. Alternatywnie można spróbować na Ogrefest (http://ogrefest.org/). Z tego co czytałem, to jest to właśnie taki serwer "na spróbowanie" + dla graczy z regionów dla których BDO jest niedostępne.

^niektórzy widać nie zrozumieli.

Wątpię, że ktoś Ci za darmo odda, skoro może sprzedać.

Dlatego też napisałem czy ktoś ma na sprzedaż najlepiej puste by cena nie leciała w dziesiątki € jak się już z tym spotkałem :D no troszkę też może mnie uratować guest pass i zostaje mi czekać :D

/Edit

I ^ nie każdy jest na tyle zachłanny żeby wyciągnąć te 20pln na paczkę fajek bo musi je mieć ;_;

https://www.reddit.com/r/blackdesertonline/comments/6amuwb/anyone_need_the_game_lf_polar_bear/?st=j2kvtilm&sh=b86620cd

Właśnie ktoś napisał..

Witam was serdecznie.

Ostatnimi czasy kupiłem nowy piecyk co dało mi możliwość przetestowania BDO i wręcz, zakochałem się w tej grze, jednak 40PLN to w obecnej sytuacji nie zbyt korzysta oferta dla mnie.

Spotkałem się z ogromnym hejtem na BDO, komentarze że pieniądze wyrzucone w błoto.

Więc może ma ktoś konto puste bądź nie na sprzedaż/oddanie ?

Komentarze typu " cebulandia " proszę sobie odpuścić ;) poprostu wydałem cały fundusz na nowy piec a nie uśmiecha mi się czekać 3 tyg na kupno gry.

Pozdrawiam.