Chce się pochwalić Zaznajomilem sie z pewnym Koreanczykiem , i zrobił mi konto na siebie na Hangame
Zweryfikowal itp. Jak chcecie to tez na facebooku szukajcie jakichs
Konto na Hangame
Cińk ciań ciońk? Ale nawet fajnie ze rozmawiasz z ludźmi z 2 końca ziemi.
Zrób gameplaya
Of course panie Bearze ;>
No to robisz pełno pierwszych wrażeń ;D Tylko z czego na początku?Może z C9 albo hmm... co tam w NHN ma w portfolio ??
Ej koledzy, TERA Online KR 11 stycznia, też od HanGame
O pierwsze wrażenie z Tera'y Online bym sobie obejrzał! ;D No to czekamy! ;D ,
@Aeth Dogadaj się z nim żeby założył ci też konto na nexon.com bo nexon w swoim portfolio posiada dosyć dużo fajnych gier.;D
Musze zrobic troche odstep , zeby nie podejrzewal , ze poznalem sie z nim tylko o to ;d
@EDIT Pytanie.. Jakie gry chcecie z Nexon KR ?
Ja chciałbym zobaczyć pierwsze wrażenia z gier(KR version):Maplestory, Dungeon Fighter Online, Counter Strike Online, Mabinogi, Kart Rider i mi to wystarczy ;D
Az takie syfy ? Przeciez to prawie to samo co wersje wydawane przez US ..
Ja bym chciał pierwsze wrażenia z C9 ;DD
Az takie syfy ? Przeciez to prawie to samo co wersje wydawane przez US ..
Oj nie prawie to samo gdzieś minimum 1 update do przodu.Maplestory KR->Chaos(w US dopiero big bang), DFO - Daleko do przodu nad wersją US, CS Online- nie ma tego w US(no jest normalny CS ale chciałbym zobaczyć jak CSO wygląda),Mabinogi też daleko do przodu nad wersją US a co do Kart Rider to tej gry w US nawet nie ma. ;D
Tylko kurde.. Jest sprawa.. Ściąganie na HanGame nie działa (?) Dziwne..
A wiesz Dlaczego?
Nie mam pojecia.. A ty wiesz ?
@EDIT Normalnie FAIL Koreaniec mi konta nie zidentyfikował ^^ Ale już mam innego ;d
Chce się pochwalić Zaznajomilem sie z pewnym Koreanczykiem , i zrobił mi konto na siebie na Hangame
Zweryfikowal itp. Jak chcecie to tez na facebooku szukajcie jakichs